ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
 
ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"
ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ

 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω από πατέρα Πελοποννήσιο και μητέρα Μικρασιατικής καταγωγής. Αποφοίτησε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο και το 2ο Γυμνάσιο & Λύκειο Αιγάλεω.
Είναι εκπαιδευτικός-καθηγήτρια Αγγλικών, πτυχιούχος Αγγλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Στα φοιτητικά της χρόνια ανέπτυξε αξιόλογη δράση συνδικαλιστικού χαρακτήρα, κυρίως μέσα από παρατάξεις προοδευτικών δυνάμεων.
Δίδαξε αρχικά σε διάφορα φροντιστήρια Αγγλικών του Αιγάλεω επί 7 χρόνια πριν διοριστεί στο Δημόσιο το 1990, όπου για 1 χρόνο δίδαξε σε Γυμνάσιο και Λύκειο της Ελευσίνας. Κατόπιν για 1,5 χρόνο διετέλεσε ιδιαιτέρα γραμματέας του Υφυπουργού Παιδείας στο Υπ. Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και στη συνέχεια και επί 21 συναπτά έτη, δίδαξε σε διάφορα δημόσια Δημοτικά Σχολεία του Αιγάλεω και κυρίως στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στο οποίο μέχρι πρόσφατα ανήκε οργανικά. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής της σταδιοδρομίας, έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά συνέδρια και σεμινάρια διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας και έχει υπάρξει υπότροφος του Ι.Κ.Υ στο Πανεπιστήμιο του York της Μεγ. Βρετανίας, για θέματα διδακτικής εξειδίκευσης.
Είναι παντρεμένη με τον Λογιστή-Φοροτεχνικό Ανδρέα Σπυρόπουλο κι έχουν 2 γιούς, τον Δημήτρη (διπλωματούχος της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε  του Ε.Μ.Π) και τον Νίκο (φοιτητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.).
Ενδιαφέρεται πολύ και ασχολείται με θέματα περιβαλλοντικού και οικολογικού περιεχομένου και είναι μέλος του περιβαλλοντικού – μη κεδροσκοπικού οργανισμού για την προστασία της Μεσογειακής φώκιας (Mom).
Είναι μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες», όπως και ο γιος της Νίκος, και έχουν έντονη δραστηριότητα και παρουσία και οι δύο τόσο στις χορευτικές όσο και στις εκάστοτε πολιτιστικές εκδηλώσεις του, από το 2006.
Είναι λάτρης της μουσικής και οι κοινωνικές της δραστηριότητες επικεντρώνονται σε πάσης φύσεως καλλιτεχνικά δρώμενα, που προάγουν τον πολιτισμό μας τόσο εντός του χώρου των σχολείων όσο κι έξω από αυτά.
Κατεβαίνει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για πρώτη φορά, με το συνδυασμό «ΑΙΓΑΛΕΩ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».
Ζητά τη στήριξή σας και υπόσχεται να κάνει έναν δίκαιο αγώνα με όλες τις δυνάμεις της για τη συνέχιση της ποιοτικής αναβάθμισης στις καθημερινές ανάγκες της ζωής του Αιγαλεώτικου λαού, με εγγυητή τον νυν Δήμαρχο, γιατρό και πάνω απ’ όλα Άνθρωπο, κ. Χρήστο Καρδαρά.