Μάριος Χατζηπαναγιώτης

(υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ι.Κάντζο)

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

Φίλες και φίλοι

Είμαι ένας άνθρωπος, που γεννήθηκε, μεγάλωσε, έκανε οικογένεια, κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αιγάλεω.

Βιώνω κάθε μέρα τα ίδια προβλήματα με σας, σε μια πόλη που μαραζώνει από την απάνθρωπη καθημερινότητα.

Προβλήματα όπως η καθαριότητα, μαγαζιά που κλείνουν εντείνοντας την ανεργία, η έλλειψη κοινωνικής μέριμνας για τους αδύναμους συμπολίτες μας, η απαξίωση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων (κολυμβητήριο, γήπεδα κ.ά.), εγκατάλειψη παιδικών χαρών και κοινόχρηστων χώρων, είναι πράγματα που δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.

  Πιστεύω μάλιστα, ότι σε μια εποχή βαθιάς καιπολύπλευρης κρίσης, όπως η σημερινή, ο Δήμος, μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στη διαρκή διολίσθηση της χώρας μας στην οικονομική και κοινωνική αποσύνθεση.

  Από την άποψη αυτή και με δεδομένη την αγάπη μου για το Αιγάλεω αλλά και τη γνώση των προβλημάτων, αφού στο ίδιο περιβάλλον κινούμαι, θεωρώ ότι έχω την υποχρέωση να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σε μία νέα σχέση του Πολίτη με την Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα φέρει πιο κοντά την κοινωνία με τον Δήμο και το Δήμο στη κοινωνία.

Ο δρόμος θα είναι μακρύς, δύσκολος και ανηφορικός για όσους έχουν την συναίσθηση, του τί κάνουνκαι γιατί το κάνουν. Μαζί όμως θα τα καταφέρουμε!

   Συμμετέχω και εγώ σε μία ΕΝΤΙΜΗ-ΚΑΘΑΡΗ-ΕΜΠΕΙΡΗ και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ αυτοδιοικητική πρόταση.

  Κινούμενος καθαρά με αυτοδιοικητικά κριτήρια  και αγωνία για τον τόπο μου, ανταποκρίνομαι στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ που μου έγινε από τον Ιωάννη Κάντζο, Υποψήφιο Δήμαρχο Αιγάλεω, και δηλώνω “παρών” στην προσπάθεια για την ανατροπή και την αναγέννηση της πόλης που αγαπάμε, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Κατεβαίνω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ζητώ την εμπιστοσύνη σας με την διαβεβαίωση… ότι θα την ΤΙΜΗΣΩ!

 

                          

ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με τον Συνδυασμό “ΑΙΓΑΛΕΩ … ΜΠΡΟΣΤΑ!”

Και Υποψήφιο Δήμαρχο Αιγάλεω

ΙΩΑΝΝΗ ΙΑΚ. ΚΑΝΤΖΟ

 

Χατζηπαναγιώτης Μάριος

Σύντομο Βιογραφικό

  Προέρχεται από οικογένεια που οι ρίζες της ξεκινάνε από την Μικρά Ασία. Οι γονείς του εγκαταστάθηκαν στο Αιγάλεω πριν από 60 χρόνια όπου και δημιούργησαν την οικογένεια τους. Γεννήθηκε το 1977 στο Αιγάλεω, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα. Στη πόλη μας μεγάλωσε, έπαιξε μπάσκετ στα παιδικά-εφηβικά του Αιγάλεω (1993 – 1996) και διετέλεσε προπονητής στις ακαδημίες μπάσκετ του Αιγάλεω (1994 – 1996).

Τελείωσε, το δημοτικό (στο «πέτρινο»), το Γυμνάσιο στο 8ο και το Τεχνικό επαγγελματικό Λύκειο Αιγάλεω με ειδικότητα στον τομέα Χημικών – Μεταλλουργών.

Επαγγελματικά έχει εργαστεί ως υπεύθυνος διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού σε μεγάλη χρηματοοικονομική και επενδυτική εταιρεία και παράλληλα διατηρούσε οικογενειακή ταβέρνα στο Αιγάλεω «στη πλατεία Αστροναυτών». Σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών και διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο στο Αιγάλεω στην οδό Κολοκοτρώνη 70.

Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 8 χρονών.