ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΜΑΡΤΕΚΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ORFARXDEL

 

 

 

 

… Από έξω εμφάνιση και από μέσα άνεση, έλεγε μια παλιά διαφήμιση, και κάτι τέτοιο ισχύει για την Ελευθερούπολη, η οποία πέρασε τελικά εύκολα το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2019 από το ΔΑΚ Αιγάλεω, νικώντας τον τοπικό Ορφέα με 0-3 για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ (σεζόν 2019-2020).

Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον πολυσκόρερ και αρχηγό της Βασίλη Μαρτέκα, που πέτυχε και τα τρία (3) γκολ της ομάδας του, η Ελευθερούπολη έφτασε άνετα στην επικράτηση απέναντι σε έναν Ορφέα Αιγάλεω, που είχε ελλείψεις στο βασικό του σχήμα. Χωρίς αυτό να αποτελεί, απαραίτητα και δικαιολογία, καθώς από την πλευρά τους οι νικητές έδειξαν στιβαρό αγωνιστικό πρόσωπο.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας κρίθηκε πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 7΄, το σκορ ήταν – χωρίς ιδρώτα – ήδη 0-2.

Στο 3΄ ο Μαρτέκας δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, «όπλισε» και με σουτ σημείωσε το 0-1. Στο 7΄και σε μια βαθιά μπαλιά προς την εστία του Ορφέα Αιγάλεω, όπου όλοι νόμιζαν ότι η μπάλα θα καταλήξει στα χέρια του τερματοφύλακα Κοπανά, ο Μαρτέκας, παρενεβλήθη, …«τσίμπησε» το… τόπι και με ένα ελαφρύ λάκτισμα πέτυχε το 0-2, τελειώνοντας ουσιαστικά την ουσία της υπόθεσης.

Στο 75΄ ο διαιτητής Τζανής απέβαλλε τον Πουλόπουλο του Ορφέα Αιγάλεω για εξύβριση του επόπτη και στο 77΄ ο Μαρτέκας, «σπάζοντας» το τεχνητό οφσάϊτ, βγήκε μόνος και με πλασέ «έγραψε» το τελικό 0-3.

 

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Κοπανάς, Κωνσταντακόπουλος (46΄ Ανδρονιώτης), Κωνσταντόπουλος, Γαβριήλ (85΄ Γράψας), Κολέζι, Ζιάκας (65΄ Λαζαραίος), Πουλόπουλος, Βουτσινάς, Παπαϊωάννου, Ορφανός, Καραγιαννίδης (46΄ Φεϊζάι).

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Καραστέργιος, Ρώϊμπας (76΄ Χαλκιαδάκης), Ψυλλάκης, Συγγρός Β., Κούκος, Κιαπέκος (59΄ Σερδενές), Τελχάϊ, (61΄ Καπέλης), Χούσος, Μαρτέκας, Στούμπος, Συγγρός Σταυρ. (81΄ Παπαρδάκης).

 

Στην κεντρική φώτο (εθιμοτυπική), από αριστερά, ο επόπτης Μάρδας, ο Έλις Κολέζι, ο διαιτητής Τζανής, ο Βασίλης Μαρτέκας και ο επόπτης Σερεβετάς. (Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει σχετικό – μίνι φωτορεπορτάζ από την συνάντηση).

 

 

 

CITYCAROK