ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΕΪΖΑΙ

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

FEIZORF

 

 

 

 

Ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Φεϊζάϊ (κεντρική φώτο) ήταν το γεγονός που δυσαρέστησε περισσότερο τους ιθύνοντες του Ορφέα Αιγάλεω, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πεύκη για τον 2ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣΑ στην πρεμιέρα (1η αγωνιστική) της διοργάνωσης, το απόγευμα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2019, όπου η ομάδα της πόλης μας ηττήθηκε από τους γηπεδούχους με 1-0, αν και άξιζε κάτι παραπάνω.

Ήταν σε φάση στο 30΄ της συνάντησης όταν ο Φεϊζάι χτύπησε το γόνατο του και αντικαταστάθηκε αμέσως από τον προπονητή του Τέλη Πιστόλη. Ο 19χρονος ταλαντούχος αμυντικός, που αποκτήθηκε δανεικός από το Αιγάλεω, σήμερα κιόλας, απόγευμα Σαββάτου θα πάει σε νοσοκομείο συνοδευόμενος από παράγοντες του Ορφέα Αιγάλεω, προκειμένου να διαγνωσθεί η κατάσταση του.

Όσο αφορά το ματς, ο Ορφέας Αιγάλεω μπήκε καλύτερα στο α΄ ημίχρονο και είχε καλές στιγμές με τους Ανδρονιώτη, Παπαϊωάννου, Ορφανό και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταμπάκη στο 29΄.

Στη επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτοι, κέρδισαν κόντρα στα μετόπισθεν του Ορφέα Αιγάλεω, οι παίκτες της Πεύκης συνεργάστηκαν όμορφα, η μπάλα κατέληξε στον Καραχάλιο και ο τελευταίος σε τετ – α – τετ στο 48΄ διαμόρφωσε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ο Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους Νικολάκο και Παπαγεωργίου.

 

ΠΕΥΚΗ: Κουτρομάνος, Κλέτσας (50΄ Σταμάτης), Μότσιος (50΄ Κρητικός), Παππάς Δ., Παππάς Χ., Καπίρης, Κατιάϊ Φ., Πλατανιάς (82΄ Οικονόμου), Κατιάϊ Τ., Μιχαήλ (75΄ Χριστόπουλος), Καραχάλιος.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Κοπανάς, Κωνσταντακόπουλος (55΄ Παπαδόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Σανκάϊ, Κολέζι, Γαβριήλ, Παπαϊωάννου, Ταμπάκης, Ορφανός, Ανδρονιώτης (55΄ Πατσιμάς), Φεϊζάϊ (30΄ λ.τ. Λαζαραίος – 55΄ Κουλόπουλος).

 

 

 

CITYCAROK