ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΝΙVO (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ) :

«OΛΟΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ  ΤΗΝ ΤΡΑΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ

ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΕΙ»

 

95d24592-61fd-42c7-9f9d-893c4a1ce6f0

 

 

 

Ο Νίκος Βουρλιώτης είναι ο σημερινός Αντιδήμαρχος του Δήμου  της Αγίας Βαρβάρας αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού , για τη παρακολούθηση θεμάτων ψηφιακής πολιτικής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης καθώς και για το συντονισμό δράσεων για την ενίσχυση της τοπικής Δημοκρατίας.

Ο γνωστός και δημοφιλής ράπερ ( ΝΙVO ), πολιτικός , επιχειρηματίας και ηθοποιός  κατάφερε να εμπνεύσει τη τοπική κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας, αφού στη πρώτη του απόπειρα να συμμετέχει στα κοινά του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές του 2019 , με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ.Λάμπρου Μίχου. 

 

Ο NIVO μίλησε στο Τik Tok και στη σελίδα Athens face σχετικά με την τραπ μουσική και έκανε μία αναφορά και στο νέο τραγούδι που ετοιμάζει με τον Γιώργο Αλκαίο.


H συνέντευξη αναδεικνύει μία σειρά κοινωνικών ευαισθησιών του και  εκφράζει τους προβληματισμούς του και αναφέρεται στα προβλήματα της κοινωνίας. Αυτή τη φορά με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Athens face, αναφέρθηκε στην τραπ μουσική και εξέφρασε τις σκέψεις του, γύρω από αυτό το αμφιλεγόμενο είδος της μουσικής.

 

«Όλοι κατηγορούν την τραπ και δεν έχει κατηγορήσει κανείς την κοινωνία που εμπνέει την τραπ. Ασχοληθείτε επιτέλους με τον ηθικό αυτουργό. Η μουσική ήταν πάντα η βιτρίνα της κοινωνίας, ότι είχε στο τραπέζι αυτό θα έτρωγες. Αυτό έχει η κοινωνία, αυτό που περιγράφει η τραπ. Παρακράτος, εύκολο χρήμα, μαύρο χρήμα και όλα τα υπόλοιπα που περιγράφει. Εάν υπερβάλλουν ή όχι οι πρωταγωνιστές και εάν εμπνέονται για να κάνουν τη ζωή που περιγράφουν, εμένα δεν με αφορά. Ο γιατρός δεν ανέχεται να τον κακολογήσεις αλλά ανέχεται να διαχειριστεί με ανηθικότητα τον όρκο του, τον τίτλο του και τον ρόλο που έχει ως επιστήμονας στην κοινωνία. Ο άλλος δεν έχει κάποιο τρόπο, απλά εκφράζει την άποψή του και έχει κάθε δικαίωμα να την εκφράσει» ανέφερε στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

 

ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε για το τραγούδι που ετοιμάζει με τον Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τη μουσική βιομηχανία.

«Ετοιμάζω ένα τραγούδι που θα κυκλοφορήσει με τον Γιώργο Αλκαίο που επιστρέφει στα δισκογραφικά πράγματα μετά από 11 χρόνια εποχής. Κάνουμε ένα τραγούδι που θα πρέπει κάτω από άλλες συνθήκες να πάμε φυλακή. Παρουσιάζουμε τα πράγματα με τόση αυθεντικότητα και αλήθεια, που θα σοκάρει».