ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΛΙΒΕΡΗ

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

 

 

Μία σπουδαία μεταγραφική υπόθεση έφερε επιτυχημένα εις πέρας η διοίκηση της Ιεράπολης, καθώς ανανέωσε τον δανεισμό του Νίκου Λιβέρη (φώτο) από την συμπολίτισσα ΑΕ Αιγάλεω για έναν ακόμη χρόνο, την σεζόν δηλαδή, 2017-2018, όπου η ιστορική ομάδα της πόλης μας θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας.
Και σίγουρα αποτελεί πολύ σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την Ιεράπολη, καθώς ο 19χρονος ταλαντούχος επιτελικός μέσος, την περασμένη σεζόν βοήθησε κατά πολύ την ομάδα του να κερδίσει την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, ενώ ο ίδιος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του σωματείου με 21 γκολ.
Ο 19χρονος χαρισματικός επιθετικογενής μέσος, ήρθε με υποσχετική (ΑΕ Αιγάλεω) το περασμένο καλοκαίρι στην Ιεράπολη, ενώ την σεζόν 2015-2016 στην Γ΄ ΕΠΣΑ με την ΑΕ Αιγάλεω είχε 24 συμμετοχές και 7 γκολ. Επίσης με την ΑΕ Αιγάλεω την περίοδο 2014-2015, πάλι στην Γ΄ ΕΠΣΑ, είχε 14 αγώνες και ένα (1) γκολ, ενώ προέρχεται από την ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω.
Με ανακοίνωση του το ΔΣ της Ιεράπολης ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της ΑΕ Αιγάλεω κ. Βαγγέλη Κουρεντζή, ο οποίος συναίνεσε στην ανανέωση της υποσχετικής και τελικά την παραμονή του Νίκου Λιβέρη, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Ιεράπολη.