Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ

 

ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ

 

 

 

Έναν προπονητή, που αρέσκεται να δουλεύει με πολύ μικρούς ποδοσφαιριστές – ακόμη και όταν είχε υπό την καθοδήγηση του ανδρικά τμήματα σε επίσημα πρωταθλήματα – και γνωρίζει άριστα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, επέλεξε η διοίκηση της Ιεράπολης, για να αναλάβει τα ηνία των ακαδημιών της, τμήματα στα οποία θέλει να ρίξει βάρος και να τα αναπτύξει.
Το ΔΣ της Ιεράπολης ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Βαγγέλη Ζιώγα, ο οποίος από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινάει την ποδοσφαιρική εκπαίδευση των νεαρών αθλητών του σωματείου.
Ο Γιαννιώτης προπονητής, που είναι συμπολίτης μας, είναι πολύ γνώριμος, ποδοσφαιρικά, στο Αιγάλεω. Ο Βαγγέλης Ζιώγας ανέλαβε τις ακαδημίες του Ορφέα Αιγάλεω το 2008, ενώ ως τον Νοέμβριο του 2015, όπου συμπλήρωνε συνολικά 7 χρόνια στο ιστορικό σωματείο, είχε ήδη καταγράψει και 4,5 χρόνια στον πάγκο του ανδρικού τμήματος, τμήμα στο οποίο είχε προωθήσει και πολλά από τα παιδιά που είχε μαζί του στις ακαδημίες από το 2008.
Από τον συμπολίτη Ορφέα, ο Ζιώγας αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2015 και τον Δεκέμβριο του 2015, ένα μήνα αργότερα, ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, πόστο στο οποίο έμεινε μέχρι τις αρχές Αυγούστου του 2016.