ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

 

 

 

…Αρμάδα η φετινή Ιεράπολη του Σταύρου Παπαπαναγιώτου στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα του ΠΑΣ Αθηνών στο Ελληνικό, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό και ξεκάθαρο 4-0 επί των γηπεδούχων.
Η Ιεράπολη μπήκε νωχελικά στο ματς, ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να κοντράρουν το αιγαλιώτικο σωματείο στο α΄ ημίχρονο. Στο 38΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Τουλιαγκάνοφ και στην θέση του πέρασε ο ορεξάτος Κορδαλής, που έδωσε πνοή στο παιχνίδι της Ιεράπολης. Ο εν λόγω παίκτης με σουτ στο 43΄ πέτυχε το 0-1 βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του, ενώ στο α΄ ημίχρονο η ομάδα της πόλης μας ζήτησε και πέναλτι σε ανατροπή του Πέττα.
Στην επανάληψη η Ιεράπολη ήταν καταγαιστική, χωρίς να θέλει να αφήσει καθόλου περιθώρια αμφισβήτησης στον ΠΑΣ Αθηνών. Στο 53΄ σέντρα του Κιρκιλή και κεφαλιά του Πέττα για το 0-2, ενώ στο 61΄ ο Νίκος Λιβέρης με ωραίο σουτάκι με το… εξωτερικό έκανε το 0-3. Ο σκόρερ μετά από λίγο τραυματίστηκε (ράμματα πάνω από το φρύδι) και την θέση του πήρε ο Σταύρου. Στο 78΄ ο Κορδαλής πάσαρε ωραία και ο επερχόμενος Σάκης Πέττας με λόμπα πάνω από τον τερματοφύλακα έκανε το τελικό 0-4. Ακολούθησαν και δύο δοκάρια για την Ιεράπολη με τον Σταύρου στο 81΄ και τον Πέττα στο 87΄.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρέβλας, Πελεγρίνης, Αποστολόπουλος, Μούκας, Τουλιαγκάνοφ (38΄ Κορδαλής), Λιβέρης Ν. (63΄ Σταύρου), Κατσικογιάννης, Σπάρος Φ., Κιρκιλής, Πέττας (60΄ Γονιδάκης), Τριανταφυλλόπουλος.