ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

MUSTARX

 

 

Αργεντίνος ποδοσφαιριστής προπονείται τα τελευταία 24ωρα με την ΠΑΕ Αιγάλεω, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE.

Επί του θέματος, για το οποίο προφανώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, γνωρίζουν, καλύτερα οι αρμόδιοι του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ούτως ή, άλλως, αυτή είναι και η φιλοσοφία που έχει φέτος ο σύλλογος, δηλαδή να υπάρχει ηρεμία, ισορροπία, να γίνονται οι αναγκαίες κινήσεις, χωρίς σεναριολογία και άλλα περιττά.

Για την ώρα, ο Αργεντίνος δοκιμάζεται, και ίσως ή, αυτός ή, κάποιος άλλος παίκτης να αποτελέσει απόκτημα της ομάδας. Μπορεί ο συγκεκριμένος παίκτης να μην κάνει στην ομάδα, ή, μπορεί να μην κριθεί από τεχνική ηγεσία ή, τους παράγοντες της ΠΑΕ, ότι χρειάζεται κάποια μεταγραφή εν τέλει. Αποτελεί εσωτερικό θέμα, το τι θα γίνει.

Πάντως, για τα αριθμητικά δεδομένα, η ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 είχε 23 παίκτες στο ρόστερ (συν κάποιους μικρούς από το τμήμα Νέων), μετά είχαμε την αποχώρηση (μέσα Ιανουαρίου 2021) του Σαλίμ Σισέ, ενώ κατά την έναρξη των προπονήσεων στις 15 Φεβρουαρίου 2021, ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Γράφας ξεκίνησε με ρόστερ 22 παικτών, οι οποίοι έγιναν 21 μετά και τον βαρύ τραυματισμό του Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλου. Ίσως, λοιπόν, η μείωση από 23 σε 21 παίκτες στο δυναμικό, ίσως και πάλι λέμε, μπορεί και να χωρά ή, να κρίνεται, ότι υπάρχει ανάγκη για απόκτηση ενός παίκτη (… ή, ακόμη και δύο).

Πάντως για την ιστορία, ο Αργεντίνος που κάνει δοκιμαστικές προπονήσεις, πρέπει, μάλλον, να έχει… προϋπηρεσία στην Ελλάδα, καθώς γνωρίζει τα βασικά της ελληνικής γλώσσας και συνεννοείται τα στοιχειώδη.

 

 

ESOTRUCK