ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ

Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ…

PALTAIG

 

 

 

 

Όλη η Ελλάδα ασχολείται με τον Κορωνοϊό και πως θα ξεμπλέξουμε από αυτή την λαίλαπα που απειλεί ανθρώπινες ζωές, αλλά μερικοί στο ποδόσφαιρο, δεν έχουν τι να κάνουν και φτιάχνουν σενάρια, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες ώρες και μέρες για τον ελληνικό λαό, μόνο και μόνο για να βρίσκονται στην επιφάνεια.

Κυκλοφόρησαν δηλώσεις, του προπονητή Ηλία Φυντάνη στο Sportstonoto.gr, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, ανέφερε ότι είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Αιγάλεω κ. Άρη Παλτόγλου, πριν αναλάβει ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος αντικατέστησε τελικά τον Λουκά Καραδήμο στον πάγκο της ομάδας.

Και να θες να… αγιάσεις δεν σε αφήνουν τελικά, οπότε ήταν αναγκαίο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρης Παλτόγλου, να κάνει επίσημες δηλώσεις (στο Sportstonoto.gr), με τις οποίες διέψευσε όλα αυτά τα σενάρια που αναφερόντουσαν στις δηλώσεις Φυντάνη, περί δήθεν συνεργασίας τους.

Ο κ. Παλτόγλου ήταν μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένος, καθότι, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την χώρα μας, ενώ ο καθένας από εμάς, όπως τόσο ο ίδιος και η οικογένεια του, έχουμε το νου μας για την υγεία μας, έπρεπε να παρέμβει δημοσίως για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, και ειδικά για ένα ανύπαρκτο ποδοσφαιρικό θέμα, όταν μάλιστα, κανείς στην Ελλάδα δεν ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις, αλλά μόνο ο Φυντάνης, σε μια τέτοια χρονική στιγμή, θυμήθηκε να κάνει δηλώσεις, που εμπλέκουν τον Παλτόγλου και το Σίτι για δήθεν συνεργασία τους.

Στο δημοσίευμα – άρθρο του mikriliga.gr, αναφέρονται τα εξής: «Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου με δήλωση του στη mikriliga.com, θέλησε να απαντήσει σε δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Φυντάνης περί συνεργασίας των δύο ανδρών, πριν αναλάβει την ομάδα ο Θωμάς Γράφας.

Η δήλωση του “ισχυρού” άνδρα του Αιγάλεω, Άρη Παλτόγλου στη mikriliga.com: “Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο αυτής δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με κανένα ποδοσφαιρικό θέμα, σεβόμενος τις δυσκολίες που περνάμε, ωστόσο αναγκάζομαι να απαντήσω στον κ. Φυντάνη, διότι έχω κουραστεί να ακούω ηλιθιότητες!

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι με τον εν λόγω κύριο έχω να μιλήσω τρία χρόνια και συγκεκριμένα αυτό είχε συμβεί το 2017 όταν ήπιαμε καφέ σε ένα μαγαζί ενός γνωστού μου. Αναφέρω για την συγκεκριμένη συνάντηση, καθώς προσφάτως δεν συναντήθηκα ποτέ μαζί του, ούτε μίλησα στο τηλέφωνο με τον κ. Φυντάνη, ενώ δεν του έδωσα καμία προκαταβολή με σκοπό να αναλάβει την ομάδα μετά τη λήξη της συνεργασία που είχαμε με τον κ. Καραδήμο!

Στο Αιγάλεω κουμάντο κάνω εγώ με τον πατέρα μου! Από την άλλη, σέβομαι και συζητάω με τους συνεργάτες μου θέματα που αφορούν το καλό της ομάδας, όμως τις τελικές αποφάσεις τις παίρνω ΕΓΩ! Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι άνθρωπος από την ομάδα μου, προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον κ. Φυντάνη, αλλά οι προσπάθειες του ήταν άκαρπες, διότι το τηλέφωνο του συγκεκριμένου κυρίου για το διάστημα που τον αναζήτησε ήταν κλειστό!

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του κ. Γράφα, ο οποίος συμμάζεψε την ομάδα και πιστεύω ότι αν η επιλογή με τον τωρινό προπονητή μας είχε γίνει νωρίτερα, τότε είμαι σίγουρος ότι το Αιγάλεω θα βρίσκονταν σε ψηλότερη θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικούσε την άνοδο!”».

Στην κεντρική φώτο, ο Άρης Παλτόγλου (αριστερά), στην έναρξη της προετοιμασίας της ΠΑΕ Αιγάλεω, στις 29 Ιουλίου 2019, ασπάζεται τον σταυρό, προσπαθώντας να αγιάσει!!!

 

 

 

NECTΟΚ