Ο διαιτητής Σελίμος από τη Λακωνία, αδίκησε κατάφωρα το Αιγάλεω και ήταν ο βασικός υπεύθυνος της οδυνηρής ήττας που υπέστη μέσα στην έδρα του, από τη μαχητική Τριγλία με 2-0.

Ο ρέφερι, δεν ήταν μόνο ότι έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι, στην Τριγλία και δεν έδωσε δύο άλλα στο Αιγάλεω, αλλά και το ότι σε όλον τον αγώνα σφύριζε κόντρα στους γηπεδούχους, κάτι που κρίνεται ως ανεξήγητο.

Οι γηπεδούχοι, έπαιξαν πιο καλά από προηγούμενα παιχνίδια, όμως, πέρα από τον εκνευριστικό για αυτούς διαιτητή, είχαν και πολλές δόσεις ατυχίας, καθώς δημιούργησαν κλασσικές ευκαιρίες, που ήταν απίστευτο το πως χάθηκαν.

Στο 19΄ ο Μιχαήλ έδωσε στον Παπουτσή, που σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι (η μπάλα βρήκε και τα χέρια του Φιλιππόπουλου) και στη συνέχεια της φάσης ο Τζανετάκος σημάδεψε πάλι το δοκάρι, το κάθετο αυτήν τη φορά!! Στο 25΄ ο Τουρκοχωρίτης απέκρουσε κάπως δυνατά πριν το Μουλλάκη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι (!!), που το εκτέλεσε εύστοχα ο Σκαφίδας (0-1). Στο 42΄ ο Παυλίδης έβγαλε μόνο του με άδειο τέρμα τον Μπεθάνη, όμως, ο τελευταίος ήταν άστοχος. Βγήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο το Αιγάλεω και κέρδισε συνεχή κόρνερ, ωστόσο το μόνο που έμεινε ήταν μια κεφαλιά του Στριμμένου άουτ. Στη μοναδική τους αντεπίθεση σε όλον τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν στο 52΄ το 0-2. Ήταν όταν ο Γκίκας, πέρασε όλη την άμυνα και δυο-τρεις φορές τον Τουρκοχωρίτη για να δώσει έτοιμο γκολ στο Ζέκιο. Αμέσως μετά στο 53΄ έγινε και αυτό!!!. Ο Σβάρνας πεσμένος στο έδαφος αγκάλιασε την μπάλα και στη συνέχεια σηκώθηκε και προώθησε το παιχνίδι, χωρίς ο Σελίμος να δώσει το πέναλτι και πιθανά τη κόκκινη, καθώς η φάση έγινε μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο γενικός αρχηγός του Σίτι κ. Λαγογιάννης εδώ διαμαρτυρήθηκε έντονα και αποβλήθηκε. Επίσης στο 57΄ ο Φιλιππόπουλος, ενώ είχε μπλοκάρει την μπάλα, στη συνέχεια τη χτύπησε πάνω στο κεφάλι του Τουρνά. Ο Σελίμος αν τιμωρούσε όπως θα έπρεπε τη φάση, θα έπρεπε να δώσει πέναλτι και αποβολή.

Στο 74΄ ο Τουρνάς μόνος με τον τερματοφύλακα σούταρε πάνω του και τέλος στο 87΄ επικίνδυνο σουτ του Χρήστο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας. Στο 89΄ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο Στριμμένος.

Για το Σελίμο που διαμόρφωσε αποτέλεσμα τα είπαμε, θα αδικούσαμε, όμως, τους επόπτες Παλαμίδα και Παυλερού που ήταν άψογοι.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ναυπλιώτης ( 56΄Μαυρομάτης), Στριμμένος, Τουρκοχωρίτης, Κουμπούλης (67΄Κοντιζάς), Παυλίδης, Τουρνάς, Μιχαήλ, Τζανετάκος, Μπεθάνης (56΄ Χρήστο).

                            

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ