ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΜΕ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

XTBA

 

 

Έπειτα από μερικά… πέτρινα χρόνια, το μπάσκετ του Αιγάλεω επανέρχεται δυναμικά, όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους (η ομάδα πάει… τραίνο στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ και οδεύει ολοταχώς για την Γ΄ Εθνική), αλλά και έξω από αυτούς. Ο γνωστός συμπολίτης μας και επιτυχημένος επαγγελματίας στον χώρο των ασφαλειών κ. Μάριος Χατζηπαναγιώτης (κεντρική φώτο), πριν δύο χρόνια σχεδόν και σε μία κρίσιμη καμπή για το τμήμα μπάσκετ (κινδύνευε με υποβιβασμό από την Α΄ στην Β΄ ΕΣΚΑ), μπήκε μπροστά, ανέλαβε την Προεδρία και από τότε βάζοντας το δικό του πολύτιμο… λιθαράκι, έδωσε πνοή και ελπίδα σε ένα κομμάτι (τμήμα μπάσκετ) του ΑΟ Αιγάλεω, που κάποτε (όχι πολύ μακριά), ξεχώριζε με την παρουσία του στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Παλιά, αλλά όχι ξεχασμένα μεγαλεία, που στο Αιγάλεω θυμούνται και βάζοντας εκ νέου σωστές βάσεις, με την σύνθεση δυνάμεων, όλοι οι φίλοι, αλλά και οι ιθύνοντες του τμήματος, θέλουν να τα ξαναζήσουν.
Αυτή την φιλοσοφία της σύνθεσης δυνάμεων, της νέας δυναμικής του τμήματος μπάσκετ απέναντι στην τοπική κοινωνία, αλλά και της παρουσίασης ενός νέου προσώπου της ομάδας προς όλες τις κατευθύνσεις, δουλεύει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το τμήμα, ο Πρόεδρος κ. Μάριος Χατζηπαναγιώτης.
Ο εν λόγω παράγοντας με σταθερά βήματα και πέρα από το στενό αγωνιστικό κομμάτι, προσπαθεί, τόσο αυτός, όσο και οι άμεσοι συνεργάτες του, να φέρουν ψηλά στην συνείδηση των συμπολιτών μας το όνομα και την έννοια, που πρεσβεύει το τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω, όσο και το αντίθετο, να επαναφέρουν μαζικά πάλι κοντά τους φίλους της ομάδας προς τον σύλλογο.
«Δεν είναι εύκολο, αλλά στόχος μας είναι να χτίσουμε ξανά, όσο πιο δυνατά και επιτυχημένα γίνεται, αυτή την αμφίδρομη και αμοιβαία σχέση των φιλάθλων με το τμήμα μπάσκετ του ΑΟ Αιγάλεω. Αυτό γίνεται μόνο με αγάπη και πολύ δουλειά. Μπορεί κάποτε το τμήμα από τα ψηλά να κατρακύλησε στα χαμηλά, αλλά αν κάτι το αγαπάς το χτίζεις από την αρχή και με στέρεες βάσεις», μας τόνισε ο κ. Χατζηπαναγιώτης.
Μέσα σε αυτό πλαίσιο, το μπάσκετ του ΑΟ Αιγάλεω, ειδικά την φετινή περίοδο, που όπως γράψαμε παραπάνω, …λάμπει στους αγωνιστικούς χώρους της Α΄ ΕΣΚΑ, ανοίχτηκε προς την τοπική κοινωνία (και όχι μόνο) της πόλης μας, προς τους απλούς φιλάθλους, προς τους τοπικούς θεσμούς, προς τους επαγγελματίες, προς τους επιχειρηματίες, προκειμένου να χτίσει αυτή τη νέα εικόνα της ομάδας. Η ανταπόκριση σε πρώτη φάση είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντική, καθώς, είτε μέσω της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, είτε μέσω χορηγιών, είτε μέσω υποστηρικτικής πολιτικής, προς το τμήμα μπάσκετ του ΑΟ Αιγάλεω, οι περισσότεροι δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους!
Κοντά το τμήμα μπάσκετ του Σίτι βρίσκονται ο πρώτος δημότης μας, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο πρώην Δήμαρχος της πόλης μας, πρώην Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω και νυν Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης) κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΑΙΓΑΛΕΩ… Μπροστά» κ. Ιωάννης Κάντζος, ο κ. Λάμπρος Μαγκλάρας εκ μέρους του SUGAR CAFE, o κ. Νίκος Γιαννιτσάνης εκ μέρους του καταστήματος ΚΥΒΟΣ, ο καταστηματάρχης – επαγγελματίας (χρυσοχοείο) κ. Νίκος Γκίκας, η εταιρεία ελαστικών «Ο ΤΑΣΟΣ», η εταιρεία ασφαλειών ΧΜ (εδρεύει στην πόλη μας / ιδιοκτησίας Μάριου Χατζηπαναγιώτη), η μεγάλη ελληνική εταιρεία δικύκλων και οχημάτων KYMCO μέσω του Προέδρου της στην χώρας μας κ. Χρήστου Κουτσουρίδη, η αιγαλιώτικη επιχείρηση MOTO CENTER (Αφοι Χατζηπαναγιώτη), η επιχείρηση (σπουδαίο στέκι της πόλης μας) «DONUTELA», ένα από τα κορυφαία καφέ του Αιγάλεω και της Δυτικής Αθήνας «CLAξON’S», όπως και η επίσης σπουδαία ελληνική εταιρεία οχημάτων ΩΤΟΛΟΥΞ μέσω του Εμπορικού Διευθυντή της κ. Θανάση Αλεξανδρόπουλου.
Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και σε δύο συμπολίτες μας επαγγελματίες και επιχειρηματίες, μα πάνω από όλα αγνούς κοινωνούς της ιδέας του ΑΟ Αιγάλεω. Ο λόγος για τον Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Τιρτιράκη, που τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και οι επιχειρήσεις του «ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ» και «ΚΑΦΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΛΑΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ» στηρίζουν με κάθε τρόπο το τμήμα μπάσκετ του ΑΟ Αιγάλεω. Το ίδιο και με ιδιαίτερη μνεία επισημαίνεται και για το μέλος της διοίκησης του ΑΟ και πιστό φίλο του τμήματος, επαγγελματία της πόλης μας, κ. Θανάση Μιχαλόπουλο, που τόσο αυτός, όσο και η οικογένεια του, επί καθημερινής βάσης είναι ακούραστοι υποστηρικτές και «εργάτες» του τμήματος μπάσκετ σε όλα αυτά δύσκολα χρόνια του.
Με ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Αιγάλεω, που υπογράφει ο Πρόεδρος κ. Μάριος Χατζηπαναγιώτης, ευχαριστεί όλους τους παραπάνω, επίσης πολλές άλλες εταιρείες, όπως και τους ανώνυμους φίλους του συλλόγου, που στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται.
Τέλος, η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Αιγάλεω, καλεί τους πολυπληθείς φίλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας, να τα έχουν μαζί τους και να τα επιδεικνύουν στις εντός έδρας αναμετρήσεις, προς διευκόλυνση όλων.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
• Α.Ο. Αιγάλεω στο Κλειστό Γήπεδο "Σταύρος Βενέτης": 2105982800
• Λέσχη Φίλων Αιγάλεω "ΘΥΡΑ 12" (Αλατσάτων 48, Αιγάλεω)
• κ. Μάριο Χατζηπαναγιώτη: 6940 668313

 

ΓΙΑ ΤΟ 6 ΣΤΑ 6 ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Τον ΑΟΚ Χαλανδρίου υποδέχεται σήμερα το απόγευμα Δευτέρας 6 Νοεμβρίου 2017 το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑ. Τραίνο η ομάδα της πόλης μας πάει για την 6η σερί νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γήπεδο της πόλης μας και ξεκινάει στις 8.30!

 

BIRBS10

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ

 

TIRTS15

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗΣ

 

 

KALS8

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: οι κ.κ. Μάριος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καλογερόπουλος

 

 THANS1

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

SKLAVS14

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο κ. ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

 

KOUTSS13

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΟΙ κ.κ. Κουτσουρίδης, Χατζηπαναγιώτης

 

KLAIERS4

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΟΙ κ.κ. Θωμάς και Μιχάλης Μπιθικούκης από το CLAξON'S

 

KANTZS5

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Ιωάννης Κάντζος

 

MAGLS9

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο κ. Λάμπρος Μαγκλάρας από το SUGAR

 

KYBS12

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο κ. Γιαννιτσάνης από τον "ΚΥΒΟ"

 

GIKS10

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο κ. Γκίκας

 

DONUTS6

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: DONUTELA

 

TASS11

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΤΑΣΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

 

MTOCS3

 

OTOS2

 

XMS7