ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΓΑ

Ο ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXJEFG

 

 

Μπορεί να έχουμε… σκληρή καραντίνα και άρα, ουδεμία αγωνιστική ποδοσφαιρική κίνηση από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά στον Ζέφυρο Αιγάλεω, η διοικητική κινητοποίηση το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο έπακρο.

Σκοπός ήταν να ολοκληρωθούν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου ο σύλλογος, έπειτα και από την παράταση που δόθηκε, να λάβει τη νέα αθλητική αναγνώριση και κατόπιν να καταχωρηθεί στο μητρώο της ΓΓΑ, όπως ήδη έχει κάνει η πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών σωματείων της ΕΠΣΑ.

Από τον Δεκέμβριο που πέρασε, υπό την μέριμνα του Προέδρου κ. Ευάγγελου Παπαϊακώβου και την απαραίτητη επιμελητεία του έμπειρου παράγοντα, Γεν. Γραμματέα του σωματείου, κ. Γιώργου Τάγη, συγκεντρώθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία παραδόθηκαν στον Αντιπρόεδρο του συλλόγου και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Αιγάλεω, Δικηγόρο κ. Σταύρο Τασιόπουλο, ο οποίος ανέλαβε την πληρεξούσια εκπροσώπηση για την κατάθεση του φακέλου περί της αναγνώρισης της ομάδας από την ΓΓΑ.

Πριν λίγα 24ωρα η ΑΕ Ζέφυρος Αιγάλεω δια του κ. Σταύρου Τασιόπουλου κατέθεσε ολοκληρωμένο τον φάκελο στην αρμόδια υπηρεσία, προκειμένου η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της και σε λίγο χρονικό διάστημα, και η ομάδα της πόλης μας να βρίσκεται εντός του νέου πλαισίου.

 

 

ERGONMAKET