ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ «ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ CITY»

ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥΡΛΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

ARXAEAIG

 

…Λαβράκια βγάζουμε καμιά φορά από το ποδοσφαιρικό… σεντούκι του παρελθόντος – όχι του πολύ μακρινού – και σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021, έχει σειρά η ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ CITY.

Σύλλογος, ο οποίος υπό την Προεδρία του κ. Βαγγέλη Κουρεντζή, υπήρξε η φυσική συνέχεια του Ζέφυρου Αιγάλεω, ενώ πριν λίγα χρόνια, όταν είχε αναλάβει την Προεδρία ο κ. Νίκος Γιοχάλας, η ομάδα της πόλης μας, από ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ CITY, μετονομάσθηκε σε ΑΕ ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ονομασία με την οποία μετέχει πλέον στην Γ΄ ΕΠΣΑ, με Πρόεδρο τον κ. Βαγγέλη Παπαϊακώβου.

Πάμε, όμως, το 2009 – η φωτογραφία που σας παραθέτουμε είναι από τότε - όταν ως ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ CITY, λάμβανε μέρος στα αθηναϊκά πρωταθλήματα και παράλληλα «έχτιζε» τις ακαδημίες της.

Το τμήμα, λοιπόν, την φωτογραφία του οποίου σας παραθέτουμε σήμερα, είναι οι τότε Παμπαίδες του συλλόγου, εν έτει 2009, με προπονητή τον αξιόλογο κ. Γαληνό Νικολαϊδη, ενώ στην φωτογραφία, εικονίζεται – πρώτος από αριστερά κάτω – σε ηλικία 7 ετών, ο συμπολίτης μας, Αιγαλιώτης, Βασίλης Σουρλής, ο οποίος ήδη από το 15 του χρόνια (2018) έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ κατά την περασμένη σεζόν έκανε μάλιστα και το ντεμπούτο του στην SUPER LEAGUE.

Ακολουθεί η φωτογραφία με τα ονόματα των Παμπαίδων της ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ CITY, όπως και ένα μίνι – βιογραφικό του συμπολίτη μας Βασίλη Σουρλή.

 

 

ERGONMAKET

 

 

 

AEGMESS

 

 

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΡΛΗΣ

 

 

SOURLMES

 

Ο Βασίλης Σουρλής, που γεννήθηκε στα τέλη του 2002 (16/11/2002), είχε υπογράψει σε ηλικία μόλις (!) 16 ετών επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (έληγε το 2022), ενώ στα πλεϊ – οφ της περασμένης περιόδου για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μάρτινς, του έδωσε το «βάπτισμα του πυρός» σε αγώνα με τον ΟΦΗ, και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να ακούγονται… σειρήνες για μεταγραφή του σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κινήθηκε εσπευσμένα και στις αρχές Οκτωβρίου του 2021 οι δύο πλευρές υπέγραψαν την επέκταση της συμφωνίας τους έως το 2024.

Γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Σουρλή (στην φώτο κάτω αριστερά ο Βασίλης με τον πατέρα του), που πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα στο Αιγάλεω και αποτέλεσε για τον μικρό πηγή έμπνευσης. Σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε στην ακαδημία της ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ CITY, και στα εννέα (9) του χρόνια, έπειτα από πρόσκληση για δοκιμαστικά στου Ρέντη από τον Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μπάμπη Ζελενίτσα, έμεινε εκεί από τότε.

Εδώ και μερικά χρόνια είναι Διεθνής με την Εθνική Παίδων, αρχικά, και κατόπιν με την Εθνική Νέων.

Έχει ύψος 1.84 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής - και στην κορυφή – αλλά, και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, τρέχει πολύ σε κάθε παιχνίδι (καταγράφει μέσο όρο 12 χλμ. / ματς), είναι ταχυδυναμικός, ενώ μαρκάρει διαρκώς. Έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, χρησιμοποιώντας κυρίως το δεξί του πόδι. Στου Ρέντη μιλάνε για ταλέντο, που θα αφήσει εποχή.

 

 

ERGONMAKET