ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΟΤΡΑΣ

 

ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΑΙΓΑΛΕΩ... ΜΠΡΟΣΤΑ"

ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΟΣ


 Ονομάζομαι Τσότρας Μιχαήλ του Δημητρίου  και της Πολυξένης και ο τόπος διαμονής μου είναι το Αιγάλεω. Μεγάλωσα στις γειτονιές του Αιγάλεω, τους καιρούς που όλοι αφήναμε ξεκλείδωτες τις πόρτες των σπιτιών μας και τα παιχνίδια των παιδιών ζωντάνευαν τις γειτονιές. Ήμουν κι εγώ ανάμεσα σε αυτά. Η καταγωγή μου είναι από τη Μυροβόλο Χίο και τα γραφικά Ιωάννινα με Μικρασιατική φλέβα.
Πήγα σχολείο στο 12ο Δημοτικό, 5ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο (κουνούπι) και έλαβα τον τίτλο του Πτυχιούχου Λογιστή στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι Πειραιά. Κατέχω Diploma εργασιακής ψυχολογίας και έχω λάβει πρόσφατα πιστοποιητικό εξειδίκευσης σε μακροχρόνιο φορολογικό και λογιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα (financial Accounting) σε συνεργασία με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε στο λογιστήριο του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ Α.Ε και η τελευταία πρόσφατη εργασία μου στην εταιρεία ΕΛ.ΑΝ.ΕΤ Α.Ε μέλος του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε με αντικείμενο ασχολίας τη διαχείριση προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.
Από 9 ετών ασχολούμαι με το TaeKwonDoστο ΑΣ ΑΘΛΟΣ Ν. Θωμαϊδης Αιγάλεω όπου και έχω λάβει διακρίσεις σε διασυλλογικό και εθνικό επίπεδο. Τέλος, συμμετέχω σε προσκοπικές δράσεις.