ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

NIΚΟΣ ΓΕΝΙΑΣ

«Αιγάλεω… Μπροστά» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κάντζο             
     
    ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αιγαλεώτες, Αιγαλεώτισσες, φίλες και φίλοι
Πήρα την απόφαση να κατέβω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εκλογές του Μάιου 2014, ύστερα από ώριμη σκέψη και μετά από  συνάντηση με τον Γιάννη Κάντζο. Στη συνάντηση αυτή μου μίλησε ειλικρινά για το όραμά του για την πόλη. Ο Γιάννης Κάντζος είναι ένα, καθαρά, αυτοδιοικητικό στέλεχος με πείρα σε πολλά θέματα, γνώστης των προβλημάτων της πόλης και χαίρει της ευρύτερης αποδοχής των συμπολιτών μας. Το αίσθημα αγάπης για την πόλη μας καθώς και το ενδιαφέρον που έδειξε για τα  μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας, το ήθος και οι αρχές του με προβλημάτισαν και προσμέτρησαν στην απόφαση μου ώστε, να πω το ναι.     
Μπαίνω, λοιπόν, και εγώ,  γέρα στην μάχη των προβλημάτων ώστε να κάνουμε την πόλης μας σύγχρονη απλώνοντας ένα δίκτυ προστασίας κοντά στον πολίτη. Σύμμαχός μου σε αυτό είναι τόσο η ενασχόλησή μου με τα κοινά του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου όσο η αγάπη και η όρεξη για δουλειά, προς όφελος της πόλης και των συμπολιτών μου. Πέρα και πάνω από πολιτικές και κομματικές προτιμήσεις, διαμόρφωσα την τελική μου επιλογή γνωρίζοντας ότι είναι μια απόφαση ευθύνης και καθήκοντος απέναντι στην πόλη και τους ανθρώπους της καθώς δουλεύοντας 39 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα θα βάλω τα δυνατά μου να γίνει το Αιγάλεω πόλη πρωταγωνιστής στην δυτική Αττική.                                                                         

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ                                                                                                                    

Μαζί με νέα πρόσωπα ,αλλά και έμπειρους ανθρώπους, με προσφορά στη ζωή του τόπου μας, διαμορφώνουμε ένα ευρύ δημοτικό συνδυασμό που θα  εμπνεύσει σιγουριά κι εμπιστοσύνη ακούγοντας τις φωνές και τις απόψεις των δημοτών μας. Αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα του Αιγάλεω και όχι ο δημότης. Είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων μας για να τα αντιμετωπίσουμε και να τα λύσουμε .Να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος ,ώστε να ανοίξουμε ένα νέο παράθυρο στο μέλλον έχοντας όραμα ,σχέδιο, προτάσεις, νέες ιδέες και κυρίως όρεξη για δουλεία. Το παρόν και το μέλλον του Αιγάλεω ανήκει σε όλες και όλους σας. Ας το κατακτήσουμε μαζί!!!                                                                                                                     

Σας καλώ κι εγώ, στις 18 του Μάη να ψηφίσετε τον Συνδυασμό «Αιγάλεω … Μπροστά!» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κάντζο και για Δημοτικό Σύμβουλο τον Νικόλαο Γενιά ώστε όλοι μαζί να κάνουμε μια νέα αρχή!!!!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ:ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 269
THΛΕΦΩΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ:213-0069688,213-0094567 EMAIL:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.