Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στον Δήμο Αιγάλεω

 

osteoporwshm

 

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγάλεω και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση. Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» και ώρες 10:00-13:00, υπό την ιατρική επίβλεψη του κου
Αλέξανδρου Κλείτσα, Χειρούργου Ορθοπαιδικού.

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τμήμα Κοινωνικής Φροντίδας και Υγείας του Δήμου Αιγάλεω στο τηλέφωνο 2105315507 ώρες 08:00-13:00.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

kosmikon site logo

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.