4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ PIZZA YESS

ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (BASKET)

arxthkou

 

 

Την επιτυχημένη συνεργασίας τους για 4η σερί σεζόν συνεχίζουν η υπερ – τοπική επιχείρηση των δυτικών προαστίων, PIZZA YESS και η ομάδα μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ.

Στις αρχές του φθινοπωρου συναντήθηκαν ο ιδιοκτήτης της PIZZA YESS κ. Χαράλαμπος Κούτρας και ο Πρόεδρος του Θεμιστοκλή Αιγάλεω κ. Γιάννης Δαμόπουλος, οι οποίοι μέσα σε λίγα λεπτά συμφώνησαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους, συνεργασία που είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ κατηγορίας της Αθήνας για την σεζόν 2021-2022 και θα έχει την στήριξη της PIZZA YESS για 4η συνεχή σεζόν, η οποία θα είναι χορηγός ιματισμού και επικοινωνίας.

Η PIZZA YESS, γίνεται όλο και πιο γνωστή, εκτός από την πόλη του Χαϊδαρίου, όπου εδρεύει, και στα όμορα Δυτικά Προάστια της Αγίας Βαρβάρας και του Αιγάλεω (αλλά και στα όρια με Κορυδαλλό και Περιστέρι), όπου έχει επεκτείνει με επιτυχία την διάθεση των προϊόντων της μέσω της υπηρεσίας ντιλίβερι.

Πέρα, όμως, από το καθαρά επιχειρηματικό πλαίσιο, η PIZZA YESS, ενισχύει και την στρατηγική της στο τομέα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, θέλοντας να συμβάλλει με διάφορους τρόπους στις πόλεις όπου έχει ενεργή παρουσία.

Έτσι, με γνώμονα αυτή την φιλοσοφία η PIZZA YESS και ο ιδιοκτήτης της κ. Μπάμπης Κούτρας, δείχνοντας την «δική τους» ευγνωμοσύνη, αλλά και παράλληλα την εταιρική αλληλεγγύη τους, στηρίζουν θεσμούς, δομές και συλλόγους, που έχουν υγιή πορεία και διαδρομή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

‘Ηταν ένα ακόμη βήμα αλληλεγγύης του νεαρού Χαϊδαριώτη επιχειρηματία Χαράλαμπου Κούτρα προς την κοινωνία των προαστίων μας και εν προκειμένω προς την αθλητική νεολαία του Αιγάλεω, όπου η επιχείρηση του στηρίζει κάθε τι γνήσιο, ενεργό και αληθινό.

 

Στην κεντρική φώτο, ο ιδιοκτήτης της PIZZA YESS, Χαράλαμπος Κούτρας (αριστερά) και ο Πρόεδρος του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Γιάννης Δαμόπουλος (δεξιά).

 

 

YESSNEW