ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΟΥΣΚΑΤ

PROTHEM

 

Έναν ακόμη… θησαυρό του παρελθόντος ανασύραμε – και σας παραθέτουμε / σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 - από το αρχείο του γνωστού Αιγαλιώτη κ. Τάκη Μουσκάτ, που φυσικά αφορά την αγαπημένη του ομάδα τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

Στο σημερινό δημοσίευμα μας, φέρνουμε στο… φως, απόκομμα με στοιχεία από εκτός έδρας αγώνα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω με την Πρόοδο, ομάδα και αυτή που έχει περάσει στις… καλένδες (συγχωνεύθηκε). Ο αγώνας αφορούσε αγωνιστική επίσημη υποχρέωση της Β΄ ΕΠΣΑ.

…Θεμιστοκλής Αιγάλεω από… κούνια, όλη η γνωστή οικογένεια Μουσκάτ, από τις πιο παλιές στην πόλη μας το Αιγάλεω (εγκαταστάθηκαν το 1910 στου Λιούμη, ερχόμενοι από την Κέρκυρα, ενώ η αρχική… ρίζα κρατά από Μάλτα).

Η… τρέλα για την ομάδα που έχει ο Τάκης Μουσκάτ (κεντρική φώτο), ιδιοκτήτης της γνωστής Σχολής Οδηγών, δεν περιγράφεται! Ο συμπολίτης μας γνωρίζει και θυμάται πάρα πολλά στοιχεία από την διαδρομή και την ιστορία της ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα αδέλφια του, Ιωσήφ και Μανώλης, υπήρξαν παίκτες του συλλόγου με την ποδοσφαιρική φανέλα.

Ο Τάκης Μουσκάτ και ο γιος του Αντώνης, μέσω της επιχείρησης τους «ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΥΣΚΑΤ» τα τελευταία έτη είναι χορηγοί του τμήματος μπάσκετ του σωματείου, και μάλιστα ο Αντώνης Μουσκάτ, είναι και Αντιπρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ, συνεχίζοντας αυτή την πολυετή παράδοση της οικογένειας έχοντας πάντα δεσμούς με τον ΑΟ Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

 

Ακολουθεί το δημοσίευμα

 

MOUSKOX

 

 

MOUSKK

 

 

 

MOUSKX