…ΑΓΓΛΙΚΟ BREAKFAST

 

 

ΣΤΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΤΗΣΙΑ!

 

THEPATARX

 

Αν μη τι άλλο, …χορτάσαμε ωραίο ανοιχτό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ το πρωί της Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2020 στο ΔΑΚ Αιγάλεω, όπου ο πάρα πολύ νεανικός (έχει δεν έχει μ.ο. ηλικίας 16 ετών) Θεμιστοκλής Αιγάλεω και τα φιλόδοξα Πατήσια έφεραν σκορ 2-5 για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

…Αγγλικό λοιπόν το πρωινό μας (…breakfast το λένε στο χωριό καταγωγής μου, εκεί στην Ορεινή «Ευρωπαϊκή» Γορτυνία του Νομού Αρκαδίας), σε ένα ματς – πολλοί θα το έλεγαν και διαφήμιση του ποδοσφαίρου – χωρίς σκοπιμότητες, κ.α.

Εν τέλει το ποδόσφαιρο, είναι το πιο δημοκρατικό άθλημα και δίνει χαρά. Τίποτα άλλο. Ειδικά το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Διδάσκουμε πολιτισμό…

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…

Στάθηκε καλά ο νεανικός Θεμιστοκλής στο ξεκίνημα, αλλά η εμπειρία και οι φιλοδοξίες παίζουν πάντα μεγάλο ρόλο, για ομάδες όπως τα καλοδουλεμένα Πατήσια.

Στο 35΄ ο Τσιάρος πέτυχε το 0-1 και στο 41΄ ο Κοκόλης έκανε το 0-2. Στο 44΄ ο Σαραγούδας σημείωσε το 0-3 και στο 45΄ ο Κοκόλης έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 0-4.

Μείωσε σε 1-4 ο Βουρδαμής στο 48΄ και στο 60΄ ο Βίλα έκανε το 2-4. Το τελικό 2-5 «έγραψε» ο Καλάϊ στο 70΄.

Εύκολο το έργο του Δημήτρη Σίντου, που είχε βοηθούς τους Τζίβρα και Παπαηλία.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Τσιλιμαντός, Φραγκιδάκης (52΄ Αχτύπης), Παυλόπουλος (70΄ Ναζαρλής), Αλεξανδρής Α.Π., Κωνσταντάρας (60΄ Βλαχοδημητρόπουλος), Βίλα, Παπαδόπουλος, Μανιός, Βουρδαμής (70΄ Αλεξανδρής Α.Γ.), Τζαβάρας, Κανελλόπουλος (60΄ Χάνα).

ΠΑΤΗΣΙΑ: Κανελλόπουλος, Μπάζμπας, Μικελόπουλος (46΄ Κυρμιτζόγλου), Τσιάρος (48΄ Μιχαλόπουλος), Παπαδόπουλος, Ορφανός (46΄ Καλάϊ), Μπαρδάνης, Σαραγούδας, Κοκόλης (46΄ Δημόπουλος), Λυερός, Ευθυμιόπουλος (65΄ Σουατζόγλου).

Στην κεντρική φώτο, Βουρδαμής και Ορφανός… παίζουν με τον φακό! Τελευταίοι και τυχεροί στην ουρά…!!!

Τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσουμε το σπέσιαλ φωτογραφικό υλικό.

 

 

MAKMAGEIR