…“ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ”

ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΚΡΗΤΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

arxpokr

 

 

Μεγάλη παράδοση στην καθημερινότητα της πόλης μας ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο.

Το τιμούν ιδιαιτέρως, όμως, και ξεχωριστά, όχι μόνο τα αμιγώς επίσημα ποδοσφαιρικά σωματεία του Αιγάλεω, αλλά και οι πολιτιστικοί σύλλογοι, όπως αυτοί των Ποντίων και των Κρητών.

Άξια αναφοράς, λοιπόν, και τα φιλικά ματς από τα παλιά, μεταξύ Ποντίων και Κρητών, όπως αυτό που φέρνουμε, φωτογραφικά, στην… επιφάνεια, σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου 2023.

Φιλικό μεταξύ των “Αξέχαστων Πατρίδων” του Φάνη Κοντοχρήστου και των Κρητών του Ανδρέα Κλεισαρχάκη, το όχι και πολύ μακρινό 2011, στο γηπεδάκι του JUMBO, στα τέλη Ιουνίου εκείνης της χρονιάς.

Μάλιστα, από ρεπορτάζ της εποχής, της εφημερίδας “ΑΙΓΑΛΕΩ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ”, αν και οι Πόντιοι, προηγήθηκαν 4-1, τελικά οι Κρητικοί, έκαναν ολική ανατροπή και νίκησαν με 4-5.

Και όπως έλεγαν… χαριτολογώντας, παλιά, «άσος ημίχρονο, διπλό τελικό», έτσι γιατί εδώ είναι Αιγάλεω… και πάντα τιμούμε την ομορφιά του ποδοσφαίρου!

Να σημειώσουμε πάντως, για να συνθέσουμε το ρεπορτάζ στην σύγχρονη εποχή, τα τελευταία χρόνια οι Κρήτες του Αιγάλεω υπό την προεδρική μέριμνα του Ανδρέα Κλεισαρχάκη, το έχουν… προχωρήσει το θέμα, καθώς έχουν δημιουργήσει την «ΚΡΗΤΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ FC», η οποία λαμβάνει μέρος σε επίσημα ποδοσφαιρικά τουρνουά, πετυχαίνοντας και μεγάλες επιτυχίες!

 

 

SPILNEW

 

 

messpokr

 

 

arxpokress

 

 

SPILNEW