Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και
 
«Μουσικές Βραδιές 2022» στον Δήμο Αιγάλεω
 
moysikes vradiesarxikh2
 
Με ένα καταπληκτικό αφιέρωμα στον σπουδαίο, στον αλησμόνητο Μάνο Χατζηδάκη, από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αιγάλεω, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής, ολοκληρώθηκαν οι «Μουσικές Βραδιές 2022», που διοργάνωσε ο Δήμος μας. Ταξιδέψαμε όλοι μαζί με τις αξέχαστες μελωδίες του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη και αυτό ήταν αναμφίβολα το καλύτερο φινάλε των τετραήμερων εκδηλώσεων.
Είχε προηγηθεί η εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση από το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού Αιγάλεω (ΚΕ.Λ.Π.Α.) με αγαπημένα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, καθώς επίσης μουσική με DJ και ακούσματα blues και rock από την μπάντα Lazytrains.
 
moysikes vradies1
 
 
ice-cream-banner  72dpi

 

 

«Με τη μουσική εξωτερικεύουμε τα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς μας. Μπορεί να γίνει κινητήρια δύναμη για την ίδια τη ζωή, γι’ αυτό και με κάθε ευκαιρία την αναζητούμε. Συγχαρητήρια σε όλους για τη σπουδαία βραδιά» τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας.

 

*Βίντεο από τις εκδηλώσεις στο link: https://www.aigaleo.gr/2022/06/22/pagkosmia-imera-mousikis-kai-mousikes-vradies-2022-ston-dimo-aigaleo/

 

moysikes vradies2