Ο ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

KYRORF

 

Όχι μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε επιμέρους τομείς, όπως ο διοικητικός, έχουμε κινητικότητα στον Ορφέα Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, όπου ο σύλλογος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ για 2η σερί σεζόν.

Έτσι, όπως έγινε χθες γνωστό, νέος Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος ορίστηκε ο Νίκος Κυρίτσης.

Ο 40χρονος συμπολίτης μας, που κατάγεται από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας και έχει παίξει ποδόσφαιρο με ομάδες του νομού καταγωγής του σε τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα (Δ΄ Εθνική), αλλά και των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας (Άρης Βούλας, Γλυφάδα, κτλ.), αποδέχθηκε την πρόταση των παραγόντων του σωματείου και συντάχθηκε πλέον στην προσπάθεια που γίνεται για την καλύτερη οργάνωση της ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το… ψηστήρι στον Νίκο Κυρίτση για την περαιτέρω δραστηριοποίηση του, έκανε εδώ και καιρό, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Νίκος Καραγιάννης, μιας και οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και στενοί συνεργάτες σε επαγγελματικό πλαίσιο, εδώ και 12 χρόνια.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Καραγιάννης, ο νέος Γενικός Αρχηγός Νίκος Κυρίτσης και ο Πρόεδρος του Ορφέα Αιγάλεω, Θανάσης Τιτόνης.

 

KARAMAK