… «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ» ΜΕ ΤΑΜΠΑΚΗ

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ!

TABCIT

 

 

 

 

Πιο εντυπωσιακά, πιο δυνατά, πιο ουσιαστικά, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Ορφέας Αιγάλεω της νέας εποχής την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020, όπου η ομάδα της πόλης μας μετά από πολλά χρόνια θα παίξει ως νεοφώτιστη στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Χθες αργά το απόγευμα Παρασκευής 9 Αυγούστου 2019 ο Ορφέας Αιγάλεω έριξε κυριολεκτικά… «βόμβα μεγατόνων» για τα αθηναϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα, καθώς ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με τον Γιάννη Ταμπάκη (κεντρική φώτο).

Η πρώτη μεταγραφή του Ορφέα Αιγάλεω είναι ουσιαστικά η απαρχή μιας καινούργιας νέας εποχής για τον σύλλογο που επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, κάτι που είχαμε σημειώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, όπου αναφέραμε ότι η είσοδος του Κυριάκου Τιρτιράκη στην ομάδα ως νέος Γενικός Αρχηγός, δρομολογεί νέα δεδομένα και φέρνει καταιγιστικές ευχάριστες εξελίξεις.

Το όνομα Γιάννης Ταμπάκης και ειδικά για την Β΄ κατηγορία της Αθήνας, σίγουρα πέρα από τον… ντόρο, που προκαλεί, δείχνει και τις προθέσεις του σωματείου για τη νέα σεζόν.

Ένας πολύπειρος παίκτης, ποιοτικός και σε φουλ κατάσταση, που σίγουρα και μόνο η παρουσία του ανεβάζει σε άλλα επίπεδα τον Ορφέα Αιγάλεω. Πράγματι τέτοια μεταγραφή είχε πάρα, μα πάρα πολλά χρόνια να κάνει ο Ορφέας και προφανώς πάμε πάρα πολύ πίσω στα χρόνια που η ομάδα έπαιζε στην Β΄ Εθνική…

Ο Γιάννης Ταμπάκης, που είναι 32 ετών και αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας, ενώ με την ίδια ευχέρεια μπορεί να καλύψει και άλλες θέσεις, έπαιξε στα πρωταθλήματα της Γ΄ Εθνικής με το Αιγάλεω, τον Φωστήρα, την Κηφισιά, και του Ατρόμητου Πειραιά. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε για το β΄ μισό της περιόδου, ο Γιάννης Ταμπάκης φόρεσε την φανέλα του συμπολίτη Ζέφυρου Αιγάλεω στην Β΄ ΕΠΣΑ, όπου είχε 11 συμμετοχές και 2 γκολ.

 

 

 

CITYCAROK