ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΝΕΝΔΟΥ

 

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

NEDORF

 

 

Μεταξύ των τοπ σκόρερ των αθηναϊκών πρωταθλημάτων για την σεζόν 2018-2019, αναδείχθηκε ο επιθετικός του Ορφέα Αιγάλεω, Αλκαίος Νένδος (φώτο αριστερά), ο οποίος παράλληλα βοήθησε σε τεράστιο βαθμό την ομάδα του να ανέβει από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Ο Αλκαίος Νένδος, που έκανε μια… μαγική σεζόν με την φανέλα του Ορφέα Αιγάλεω, βγήκε πρώτος σκόρερ στον 4ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας της Αθήνας, σημειώνοντας 29 γκολ σε 19 αγωνιστικές! Μάλιστα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις, καθώς τα 29 αυτά γκολ, αποτελούν, σχεδόν το 50% (49,15% για την ακρίβεια), της επιθετικής παραγωγικότητας του αιγαλιώτικου σωματείου, που σημείωσε συνολικά 59 σε όλην την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτά τα 29 γκολ, ο Νένδος τα πέτυχε σε 13 ματς από τα 19 που αγωνίστηκε, ενώ πιο διεξοδικά, αναλύοντας τα επιθετικά… κατορθώματα του, ο 22χρονος παίκτης, είχε 6 φορές χατ – τρικ, σε 4 αγώνες σημείωσε από 2 γκολ, ενώ σε τρεις (3) παιχνίδια σημείωσε από ένα (1) γκολ.

Η παρουσία του αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από το αθηναϊκό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και όπως όλα δείχνουν ο Νένδος είναι κοντά στην αλλαγή ποδοσφαιρικής… στέγης για τη νέα σεζόν 2019-2020, καθώς ήδη εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος του Ορφέα Αιγάλεω, κ. Θανάσης Τιτόνης (δεξιά φώτο) έχει δεχθεί επίσημες κρούσεις για τον ποδοσφαιριστή του, και τις επόμενες μέρες προφανώς θα παρθεί η τελική απόφαση για την μετακίνηση του Νένδου.

Ο Τιτόνης έχει ενημερώσει τον παίκτη του για τις εξελίξεις και θα πάρουν από κοινού την απόφαση για την μεταγραφή του.

Ο Νένδος, γεννημένος το 1997, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιά και την σεζόν 2012-2013, στα 15 του χρόνια αγωνίστηκε με τον Κένταυρο Βριλησσίων στην Β΄ ΕΠΣΑ, όπου μάλιστα σημείωσε και 4 γκολ, έχοντας καταγράψει σε αυτή την ηλικία 28 συμμετοχές. Στην συνέχεια μετανάστευσε στην Σουηδία όπου αρχικά αγωνίστηκε με την ROBACK IF στο πρωτάθλημα της Δ΄ κατηγορίας, ενώ ακολούθως φόρεσε την φανέλα της UMEA FC στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής της Σουηδίας, όπου είχε 9 συμμετοχές και 12 γκολ (σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Από τον Σεπτέμβριο του 2018 ανήκει στο δυναμικό του Ορφέα Αιγάλεω.

 

 

SPILNEW