ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

TOSN

 

 

Το καλύτερο για το τέλος άφησε ο Πρόεδρος του ιστορικού Ορφέα Αιγάλεω κ. Θανάσης Τιτόνης (φώτο αριστερά), ο οποίος με προσωπικές ενέργειες προχώρησε, πριν δύο (2) μέρες, την Παρασκευή, σε μία πάρα πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα της πόλης μας.
Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον Ορφέα Αιγάλεω αποτελεί ο 21χρονος επιτελικός μέσος Αλκαίος Νένδος (δεξιά φώτο), ο οποίος επέστρεψε στην χώρα μας από την Σουηδία.
Ο Νένδος, που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιά, στα 16 του χρόνια βρέθηκε στην σκανδιναβική χώρα, όπου αρχικά αγωνίστηκε με την ROBACK IF στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, ενώ ακολούθως και τον τελευταίο χρόνο φόρεσε την φανέλα της UMEA FC στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής της Σουηδίας, όπου είχε 9 συμμετοχές και 12 γκολ (σε πρωτάθλημα και κύπελλο).
Μια μεταγραφή που ισχυροποιεί ακόμη παραπάνω τον Ορφέα Αιγάλεω, που στην φετινή αγωνιστική σεζόν 2018-2019 έχει πάρα πολλές φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας.
Η νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ για τον Ορφέα Αιγάλεω ξεκινάει το πρωί Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2018 (στις 11) στο ΔΑΚ Αιγάλεω, όπου η ομάδα της πόλης μας, για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου αντιμετωπίζει το Καλαμάκι.
Ο προπονητής του συλλόγου Τέλης Πιστόλης δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Τιτόνη, τους Μπίτσικα, Στασινό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τον τραυματία Πιστόλη (γ), και το νεοαποκτηθέντα Νένδο (το δελτίο του θα είναι έτοιμο την επόμενη εβδομάδα).

 

 

MOUSKX