ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΙΟΖΙΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΣΙΝΑ

 

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

SOV

 

 

Πάρα πολύ δυνατός σε αυτό το ιδιότυπο καλοκαιρινό μεταγραφικό… παζάρι ο Ορφέας Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 για το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας, που εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα κινήσεις του, ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη δυνατών μονάδων. Πιο συγκεκριμένα, την φανέλα του Ορφέα θα φοράνε από εδώ και στος εξής οι Βαγγέλης Σιόζιος (φώτο αριστερά) και Νεκτάριος Βουτσινάς (φώτο δεξιά).
Ο 22χρονος Βαγγέλης Σιόζιος, προέρχεται από την Ιεράπολη με την οποία αγωνίστηκε στην Β΄ ΕΠΣΑ. Ο Σιόζιος, που είναι φορ, την σεζόν 2012-2013 είχε μία (1) συμμετοχή με τον ΑΟ Χαϊδαρίου στην Α΄ Αθήνας, Την περίοδο 2013-2014 έπαιξε στην Β΄ ΕΠΣΑ με την ΑΕ Αιγάλεω, όπου είχε 22 ματς και 2 γκολ. Στο α΄ μισό της περιόδου 2015-2016 είχε 6 ματς και 2 γκολ με την ΑΕ Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ στο β΄ μισό της χρονιάς στην ίδια κατηγορία, είχε 7 παιχνίδια και 7 γκολ με τον Ορφέα Αιγάλεω. Την επόμενη χρονιά (2016-2017) έπαιξε 7 φορές με την ΑΕ Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε (2017-2018), στο α΄ μισό είχε μία (1) συμμετοχή με τον Ηρακλή Περιστερίου στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ έκλεισε την σεζόν, αγωνιζόμενος με την Ιεράπολη στην Β΄ ΕΠΣΑ, όπου κατέγραψε 7 εμφανίσεις.

Ο Νεκτάριος Βουτσινάς, που αγωνίζεται ως στόπερ, έχει γεννηθεί το 1994 και προέρχεται από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Την περίοδο 2015-2016 είχε 14 εμφανίσεις με την ΑΕ Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ την επόμενη σεζόν (2016-2017) αγωνίστηκε στην αρχή με την ΑΕ στην Γ΄ ΕΠΣΑ (4 συμμετοχές) και ολοκλήρωσε την περίοδο με τον Θεμιστοκλή, με τον οποίο και πανηγύρισε την άνοδο στην Β΄ Αθήνας. Στο πρωτάθλημα που πέρασε (2017-2018) έπαιξε με τον Θεμιστοκλή σε 13 ματς της Β΄ ΕΠΣΑ.
Ο Ορφέας μετά την απόκτηση των Σιόζιου, Βουτσινά έφτασε τις 12 συνολικά προσθήκες. Έχει προηγηθεί η απόκτηση των Βασίλη Κλη, Γιάννη Φραμπασχάλη, Αντώνη Γαβριήλ, Γιάννη Δενδρινού, Έλι Κολέζι, Γιώργου Χολέβα, Αλέξανδρου Κατσίκα, Κώστα Πιστόλη, Γιάννη Γιαννόπουλου, Θέμη Μουγγού. Επίσης, ανανέωσε ο Κώστας Σαββίδης, ενώ αντίθετα έχει λυθεί η συνεργασία με τους Ηρακλή Δουδέση, Γιάννη Κουτσονάσιο, Γιώργο Ντιμιτρέσκου, Αλέξανδρο Γαβριηλίδη, Νίκο Κονταρή, Ανδρέα Γκινάϊ, Χρήστο Λάπα, Αλμπάνο Κονγκίνη και Παναγιώτη Ντρεκόπουλο.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές, ενώ θα γνωστοποιηθούν και οι όποιες ανανεώσεις.

 

 

MOUSKX