ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

 

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Μπορεί να ηττήθηκε με 4-3 στον εκτός έδρας αγώνα με τους Αμπελοκήπους για την α΄ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ και να αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά η ομάδα του Ορφέα Αιγάλεω άφησε πολλές (θετικές) υποσχέσεις ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου στην Γ΄ ΕΠΣΑ. Στην επίσημη πρεμιέρα του Τέλη Πιστόλη (φώτο) σε επίσημο αγώνα στον πάγκο της ομάδας, ο Ορφέας Αιγάλεω, πάλεψε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έπαιξε ανοιχτά και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ ίσως αν ήταν πιο τυχερός μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο 6΄ και στο 21΄, για να μειώσει (2-1) ο Ορφέας με γκολ του Δουδέση στο 45΄. Στο 53΄ έγινε το 3-1 για τους Αμπελοκήπους και στο 65΄ ο Λάππας με προβολή πέτυχε το 3-2. Στο 73΄ σημειώθηκε το 4-2 και στο 87΄ ο Βλάχος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-3. Δοκάρι για την ομάδα της πόλης μας είχε ο Δουδέσης.
ΟΡΦΕΑΣ: Μιχαλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ζαφείρης, Κετσιλής Α., Γκιναϊ (λ.τ. 83΄ Φαναράς), Ανδρονιώτης (37΄ Βλάχος), Τιτόνης, Κωσταράς (37΄ Πιστόλης), Δουδέσης, Λάππας, Ντιμιτρέσκου (75΄ Κετσιλής Δ.).