ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

OARX

 

 

Τοπικό ντέρμπι στο Αιγάλεω αύριο το μεσημέρι Κυριακής, καθώς ο Ορφέας Αιγάλεω υποδέχεται στο ΔΑΚ Αιγάλεω την Ιεράπολη για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Δύο ιστορικές ομάδες θα δώσουν μάχη για τη νίκη. Στις τάξεις του γηπεδούχου Ορφέα η ψυχολογία είναι πολύ καλή και ο προπονητής της ομάδας Πασχάλης Χλοψιούδης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Η ομάδα της πόλης μας προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τους Λέοντες (2-2). «Έχουμε μια ολοκαίνουργια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και πολλούς νεαρούς παίκτες. Ακόμη είμαστε στο στάδιο της απόκτησης ομοιογένειας, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Με δουλειά όλα μπορούν να γίνουν. Όσο αφορά το αυριανό παιχνίδι, που λόγω της εντοπιότητας έχει τον χαρακτηρισμό ντέρμπι, υποδεχόμαστε μία πολύ καλή ομάδα, την συμπολίτισσα και ιστορική Ιεράπολη, η οποία και φορμαρισμένη είναι και καλό υλικό έχει. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζω να γίνει ένας ωραίος αγώνας που θα τον ευχαριστηθούν οι αιγαλιώτες φίλαθλοι», τόνισε ο Πασχάλης Χλοψιούδης.
Επίσης να σημειωθεί ότι στο ντέρμπι η ομάδα του Ορφέα θα ντεμπουτάρει με τις νέες της εμφανίσεις (κεντρική φώτο), τις οποίες κατ’ αποκλειστικότητα είχαμε την ευκαιρία χθες Παρασκευή να φωτογραφίσουμε και να σας παρουσιάσουμε.
Τον αυριανό αγώνα θα σφυρίξει ο έμπειρος ρέφερι Χαλδαίος με συνεργάτες τους Κοσκινά και Κοντοπάνο.

 

O4

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ορφέα Τάκης Γιαταγανάκης (αριστερά) και ο προπονητής του Ορφέα Πασχάλης Χλοψιούδης (δεξιά) 

 

O1

 

O5

 

 

O3

 

O2