ΚΑΡΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Ο ΟΡΦΕΑΣ

 

 

 

Γερά στο κυνήγι της ανόδου στην Β’ Κατηγορία παρέμεινε ο Ορφέας Αιγάλεω. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας συνέτριψε εκτός έδρας με 4-1 τους ουραγούς Λέοντες για την 14η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, γεγονός το οποίο της επέτρεψε να διατηρηθεί ακλόνητη στη δεύτερη θέση του ομίλου με 28 βαθμούς. Το συγκρότημα του Σπύρου Παπαδάτου έχει να επιδείξει απολογισμό 8 νικών, 2 ισοπαλιών και 3 ηττών, ενώ έχει κάνει και το ρεπό του με συντελεστή τερμάτων 27-12 και πλέον αποδεικνύει ότι έχει όλα τα φόντα να φτάσει στη ευόδωση των στόχων του.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Ορφέας Αιγάλεω άνοιξε το σκορ στο 24’ με τον Σαρίκα, για να αντιδράσουν προσωρινά οι Λέοντες φτάνοντας στη ισοφάριση στο 47’. Η ομάδα της πόλης μας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 55’ με τον Γιάκαλο (φώτο), ενώ στο 72’ ήρθε η μεγάλη στιγμή για τον Νίκο Ζέρβα. Ο 25χρονος νεοαποκτηθείς επιθετικός από τον Κολωνό, ευτύχησε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ορφέα με γκολ γράφοντας σ’ εκείνο το χρονικό σημείο το 1-3 για την ομάδα της πόλης μας. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Καρδαλής στο 83’.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Τιτόνης λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην εφημερίδα μας, είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ενθουσιασμένος από τη νέα νίκη και την εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα μας επιτυχία, αλλά και την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας. Πάμε με πίστη για την εκπλήρωση του αντικειμενικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο»