ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ

3ο ΓΕΛ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

3o gel arxiki

 

Σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη βραδιά, την Πέμπτη 18 Ιουνίου, γονείς και καθηγητές αποχαιρέτησαν τους τελειόφοιτους του Λυκείου. Η βραδιά ξεκίνησε με αποχαιρετισμό από τη Διευθύντρια, κ. Ντίνα Ρηγάτου, από το Δ.Σ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων την κ. Δήμητρα Καπερώνη, από τον Πρόεδρο του 15μελούς Θανάση Χαλιάσο και ολοκληρώθηκε με τη προβολή video με στιγμές των παιδιών από τα μαθητικά θρανία, με την απονομή των αναμνηστικών και την κλήρωση του 3ήμερου ταξιδιού στο Γύθειο.

 

Τυχερός ο Διονύσης Γιαννακόπουλος, του Γ1. Μπουφές και χορός ολοκλήρωσαν αυτή την ξεχωριστή βραδιά και οι μαθητές αναχώρησαν συνοδευόμενοι από ευχές για χαρά, δύναμη, επιτυχίες στο δρόμο τους και τις προτροπές μας να διανύσουν τον μακρύ δρόμο από την ανία της εκπαίδευσης των θρανίων στη μαγεία της Παιδείας επίμονα και αδιάκοπα για "... να δούμε- επιτέλους-τις αμυγδαλιές ν' ανθίζουν, τα μάρμαρα να λάμπουν στον ήλιο, τη θάλασσα να κυματίζει. Λίγο ακόμα να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα".

 

Γιατί η ζωή είναι μαγική και μοναδική. Να την φτιάξουν ακόμα πιο όμορφη, να της δώσουν νόημα και να τη ζήσουν με αξιοπρέπεια.

 

Πάντα γελαστοί, δραστήριοι και χαρούμενοι.
ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

 

IMG 4982

 

 

IMG 4994

 

IMG 5000

 

IMG 5001

 

IMG 5003

 

IMG 5010

IMG 5013

 

IMG 5014