1o KΡΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 

Το πρώτο Κρητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (8χ8) που διοργανώνει ο σύλλογος Κρητών Αιγάλεω με την υποστήριξη της εκπομπής πρωινή ρακί του Κρήτη FM με τον Γιώργο Μουλακάκη είναι γεγονός!!!
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Απριλίου και ώρα 20:00. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι 18 και θα χωριστούν σε 2 ομίλους. Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 1 ώρα και θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις "ELEONAS FOOTBALL CLUB" (Κηφισού 147 - 149 Α...γ.Ι.Ρέντης παραπλεύρως Village Park τηλ.210 4250163)

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι: σύλλογος Κρητών Αιγάλεω, σύλλογος Κρητών Π. Φάληρο,
σύλλογος Κρητών Γαλατσίου - Λαμπρινής, ένωση Κρητών Αγ. Βαρβάρας, σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης, Αδελφότητα Κρητών Πειραιά (ΟΜΟΝΟΙΑ) , Κρητική Εστία, Ελεύθερνα εξωραϊστικός σύλλογος Μυλοποτάμου Αθηνών, σύλλογος Κρητών Μεσσαριτών, σύλλογος Κρητών Παλήνης - Γλ.Νερά - Κάντζας (ΚΡΙ ΚΡΙ), Κρητικά παραδοσιακά μονοπάτια, χορευτικός όμιλος Ετεοκρήτες, ομάδα Κρητικών καλλιτεχνών, σύνδεσμος φιλάθλων ΟΦΗ, Κρήτη FM, Δίκτυο Μίνωας,
Κρητικό κέντρο "ΟΜΑΛΟΣ", Κρητικό μεζεδοπωλείο ΠΑΣΙΦΑΗ. Με απόφαση όλων των ομάδων το πρωτάθλημα θα γίνει στην μνήμη του αδικοχαμένου συμπατριώτη μας Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο σύλλογος Κρητών Αιγάλεω ευχαριστεί τον Γιώργο Μουλακάκη για την στήριξη του και όλους τους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν σε αυτή μας την προσπάθεια.

Ευχόμαστε να γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα σε εορταστικό κλίμα, δίνοντας πολιτισμό, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης.

Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Κλεισαρχάκης