ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ
ΕΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΟ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Εκτός από τα καθημερινά και προσωπικά τους ζητήματα, οι πολίτες θέλοντας και μη είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίζουν και τις δυσλειτουργίες του κράτους που τους κάνουν τη ζωή ακόμα πιο φορτική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα… η ακινησία του ασανσέρ στο ΙΚΑ Αιγάλεω επί της Μυριοφύτου. Όπως μας καταγγέλλουν ασφαλισμένοι που επισκέπτονται τους ιατρούς για αιμοληψίες, εξετάσεις κλπ., εδώ και 6 μήνες το ασανσέρ του κτιρίου έχε τεθεί εκτός λειτουργίας, με συνέπεια να αναγκάζονται να μετακινούν με μεγάλη δυσκολία τους ηλικιωμένους γονείς και συγγενείς τους από τις σκάλες μέχρι να φθάσουν στον 1ο και τον 2ο όροφο, όπου βρίσκονται οι γιατροί του ΙΚΑ.

 

Όπως μας επισημαίνουν ασφαλισμένοι που εντόπισαν το πρόβλημα στους αρμόδιους, η απάντηση που έλαβαν ήταν ό,τι… δεν υπάρχουν χρήματα για συντήρηση!
Μπορεί για κάποιους που έχουν δύναμη στα πόδια τους, να μην δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ακινησία ενός ανελκυστήρα, όμως για τους πάσχοντες γέροντες, φαντάζει Γολγοθάς να χρειάζεται να ανέβουν σκαλιά δύο ορόφων. Ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα λύση και να πάψει η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας!!!