“ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ  ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

 

ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ”

 

Την Πέμπτη  12-03-2015 στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων, στο πλαίσιο της επισιτιστικής δράσης αλληλεγγύης με τρόφιμα που διοργανώνουν από κοινού η Περιφέρεια Αττικής με το Σύλλογο Λαϊκής Αλληλεγγύης.
Η επισιτιστική βοήθεια,  με τρόφιμα που προσέφερε η  Γαλλική Aνθρωπιστική Οργάνωση “Secours Populaire Francais” , διατέθηκε σε Προνοιακά  Ιδρύματα   της Δυτικής Αθήνας.
Πιο συγκεκριμένα διανεμήθηκαν 1524 κιλά τροφίμων (λαχανικά, ρύζι, κουσκούς , ραβιόλια) στο Ι.Π.Α.Π. “Η Θεοτόκος”, στο σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτ.Αττικής “ Η ΕΛΠΙΔΑ”, στο Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο, στην Ιερά Αδελφότητα “Αγ.Τριάδα”(ορφανοτροφείο), στο Χαμόγελο του Παιδιού Περιστερίου και στο Σύλλογο “ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ”.

 

Στη διανομή, η οποία έγινε στο χώρο της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας, παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ.Αθήνας κ.Τζόκας Σπύρος, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κ.Θανοπούλου Κατερίνα , ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Σχινάς Θεόδωρος , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Δυτικής Αθήνας: κ. Βλάχος Κων/νος , κ.Δημάκος Δημήτριος, κ.Ζωγραφάκη –Τελεμέ Ελένη, κ.Κρητικού Κατερίνα , κ.Στεφανοπούλου Αναστασία , ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Αλληλεγγύης κ. Απαμιάν Χάικ, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας & Κοινωνικής Μέριμνας ΔΤ κ. Θωμά Ευανθία και οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων.