esthis arxiki 

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΕΣΘΗΣ»

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΕΣΘΗΣ» την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 μ.μ. στον πανέμορφο χώρο του ΠΑΤΙΝΑΖ, στο Αιγάλεω, διοργάνωσε εκδήλωση για την ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας, και τα μέλη μας αλλά και τους φίλους του Συλλόγου, που πάντα βρίσκονται κοντά μας σε όλες μας τις δράσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν στις κυρίες χειροποίητα βραχιόλια «μαρτιά», κατασκευασμένα από το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, κα Κιουλάνη Αικατερίνη, που κατά την παράδοσή μας, πάντα την 1η Μάρτη και μέχρι και τις 31 Μάρτη.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Προκοπίου Δέσποινα, αφού έκανε τον απολογισμό του έτους που πέρασε, με κορυφαίο το Bazaar του Δεκεμβρίου, όπου με τα έσοδα του αγοράστηκαν Τρόφιμα και Είδη Πρώτης Ανάγκης και μοιράστηκαν στα Ιδρύματα «ΘΑΛΠΟΣ ΙΙ», (Οικοτροφείο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης), και στα Παιδικά Χωριά SOS, στην Βάρη. Επίσης υποσχέθηκε πολλές και νέες δράσεις οι οποίες θ’ ακολουθήσουν με επόμενη την Μονοήμερη Εκδρομή μας, στις 22 Μαρτίου ημέρα Κυριακή, στην Ορεινή Κορινθία – (Φενεός – Λίμνη Δόξας).


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους από τους παρευρισκόμενους προσέφεραν από το υστέρημά τους ένα ποσό, το οποίο θα διατεθεί για την αγορά μωρουδιακών ρούχων και παιχνιδιών για το Ίδρυμα ΑΓΚΑΛΙΑ, (Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού), που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αθηνών 84, Αθήνα.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Γκίκας Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής του Συνδυασμού «Συμμαχία για το Αιγάλεω», ο κ. Μπογράκος Δημήτριος, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ώρα Αιγάλεω», ο κ. Γιαρέντης Ιωάννης, Πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ και ο κ. Μάνδρος Ηλίας, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Αιγάλεω και ενεργού μέλους μας.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΕΣΘΗΣ»
ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

esthis 1

esthis 2

 

 

esthis 4

 

esthis 5

 

esthis 6

 

esthis 7

 

esthis 8

 

esthis 8

 

esthis 9

 

esthis 10

 

esthis 11

 

esthis 12