ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΙΡΙΔΑ»  

 

Ο Γυναικείος, Κοινωνικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΙΡΙΔΑ» όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος πραγματοποίησε τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο χορό του στο κέντρο "ΩΡΑΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ" .Το κέφι και ο ενθουσιασμός των μελών και φίλων του συλλόγου μας διήρκεσε  από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

 

Με τον ερχομό του νέου έτους προσφέρθηκε , όπως κάθε χρόνο, στα μέλη μας καφές στην καφετέρια "ΚΑΦΕ ΚΑΦΕ" στην πλατεία Μέμου.

Στα γραφεία του συλλόγου μας κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τον ερχομό του νέου έτους και γιορτάζοντας παράλληλα την έναρξη του Τριωδίου. Παρεύρηθηκαν  ο κος Ευθυμιάδης,αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, και οι σύμβουλοι, κος Βιδάλης και κος Παπαδημητρίου. Για πρώτη φορά φέτος στην κοπή της πίτας του συλλόγου μας τραγούδησε η νεοσύστατη χορωδία μας με την Κασάροβα Έλενα.Το κέφι και ο χορός άναψαν πάλι για τα καλά με την παρουσία των μελών και φίλων μας.

Την 15η Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήσαμε  περίπατο στο Σούνιο. Η συμμετοχή ( δύο πούλμαν ) ήταν αρκετή.Μετά την περιήγηση στον Ναό του Ποσειδώνα ακολούθησε  γλέντι σε ταβέρνα της περιοχής με πλούσιο φαγητό και ποτό γιορτάζοντας συγχρόνως και τις Απόκριες.