TO ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΡΙΤΖ!!!

 

Στις 27/02 – 01/03 η Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω διοργάνωσε για πρώτη φορά στο Αιγάλεω και σε όλα τα δυτικά προάστεια το 1ο GRAND PRIX ζευγών 4ης βαθμίδας για κατηγορία OPEN και 1-6 στο πνευματικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος». Η προσέλευση των αθλητών ήταν εντυπωσιακή δεδομένου ότι το τμήμα μπριτζ έχει δημιουργηθεί μόλις τα 2 τελευταία χρόνια στο σύλλογο. Ο πρόεδρος Γιάννης Κουμπούρας , ο γεν. Γραμματέας Κώστας Μπούρμπουλας και ο υπέυθυνος του τμήματος μπριτζ Γιώργος Πιερράκος επιμελήθηκαν μίας άψογης διοργάνωσης και αποδείκτηκαν άριστοι οικοδεσπότες στο πλήθος των αθλητών που προσήλθαν από όλη την Αθήνα. Την πρώτη μέρα των αγώνων ο πρόεδρος, εκ μέρους του ΔΣ, καλωσόρισε τους αθλητές και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση. Καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος υπέυθυνος για την εύρυθμη ροή των αγώνων και των αποτελεσμάτων ήταν ο διαιτητής του πρωταθλήματος και προπονητής του συλλόγου Βασίλης Μπαλέσιας. Την κυριακή, το τέλος των αγώνων ακολούθησε μία όμορφη τελετή όπου ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα και οι κερδισμένοι βαθμοί, έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές καθώς και κληρώθηκαν πλούσια δώρα. Ευχαριστούμε τις εταιρίες IRIS promotion(Διαφηστικά είδη) και ΑΝ.ΚΟ Ε.Π.Ε(Ανταλλακτικά αυτοκινήτων) για τα δώρα,  καθώς και το Δήμο Αιγάλεω για την παραχώρηση του χώρου. Πολλά συγχάρητήρια σε όλους μας τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους και ιδιαίτερα στον αθλητή μας Κώστα Κάσσανδρο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη γενική κατάταξη της κατηγορίας του.

 

 

Αποτελέσματα αγώνων
Γενική κατάταξη OPEN : 1ος Μόραλης Κ, 2ος Βλαχάκης Δ, 3ος Μέλιας Β / 1-6 :1ος Εσπέρ Μ, 2ος Καλογήρου Α, 3ος Κάσσανδρος Κ.
Ημερίδες Παρασκευή : 1ο ζεύγος Οικονόμου Ευ - Δοξαστάκης Γ (OPEN), Καλογήρου Α - Εσπέρ Μ (1-6). Σάββατο : 1ο ζεύγος Μήτσης Γ. – Μόραλης Κ (OPEN), Κάσσανδρος Κ – Καράμπελα Σ (1-6). Κυριακή : 1ο ζεύγος Βλαχάκης Δ. – Μέλιας Β(OPEN), Κάσσανδρος Κ. – Καράμπελα Σ (1-6)

Η Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω παραδίδει μαθήματα μπριτζ και διοργανώνει εβδομαδιαία open τουρνουά στα εντευκτήριά της Προύσσης 32, Αιγάλεω. Τηλ. επικοινωνίας 210 59 13 721, www.westennisclub.gr