Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν

οι ΔΩΡΕΑΝ Προληπτικοί Έλεγχοι

για τη Χρόνια Φλεβική Νόσο

στον Δήμο Αιγάλεω

 

 

 

 

Ο Δήμος Αιγάλεω, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το δίκτυο Φαρμακείων Green Pharmacy του προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής (ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.), διοργάνωσε μια σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για τη χρόνια φλεβική νόσο, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου προσήλθε για να εξεταστεί. 

 

Συγκεκριμένα στις 18 & 24 Απριλίου καθώς και στις 10 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκαν δωρεάν εξετάσεις για τη χρόνια φλεβική νόσο υπό την ιατρική επίβλεψη του Αγγειοχειρουργού Δρ. Γεώργιου Γαλανόπουλου.

 

Όλες οι εξετάσεις εκπονήθηκαν με βάση τα μέτρα προστασίας που νομοθετούνται, τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων φορέων, όπως κάθε φορά επικαιροποιούνται και ισχύουν.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κος Λάμπρος Σκλαβούνος, μετά το πέρας της δράσης δήλωσε: 

«Ο Δήμος Αιγάλεω ως μέλος του ΕΔΔΥΠΠΥ, εκτιμώντας την εξαιρετική συμβολή του Δικτύου σε θέματα δημόσιας υγείας των πολιτών, προσπαθεί να υλοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερα από τα προγράμματά του και να συμβάλει στη διάδοση της βασικής ιδέας του Δικτύου, για την προαγωγή και την πρόληψη της Δημόσιας Υγείας. 

Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα και του Δικτύου Φαρμακείων Green Pharmacy του προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής (ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.), για την άριστη συνεργασία που είχαμε και για το δημιουργικό τους έργο. Η πρόληψη δεν είναι έργο μόνο των ειδικών, αλλά αποτελεί υπόθεση όλων μας και αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στον Δήμο μας με στόχο να συμβάλουμε όλοι για τη διατήρηση της υγείας και της ποιότητας ζωής».

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα κα Μέµη Τσεκούρα,

μετέφερε τηλεφωνικά τον χαιρετισμό της σε όλους τους συνδιοργανωτές, υπογραμμίζοντας:

"Στην 20ετή δράση του"