ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΑΛΙΔΡΟΜΟ”

ΤΟΥ ΜΑΓΙΑΤΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΙΟΣ

ALIDARX

 

 

Σε καλά χέρια, θέλει να είναι, όταν βρίσκει χρόνο για να ξεσκάσει, στο νησί της Σαλαμίνας, ο συμπολίτης μας δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Σάμιος και μέλος του ΣΥΒΕΠΑΠ (Παλαίμαχοι του Αιγάλεω), ο οποίος επιλέγει, φανατικά, το κατάστημα εστίασης «ΑΛΙΔΡΟΜΟΣ», του βετεράνου άσου του Αιγάλεω, Αργύρη Μαγιάτη.

Στην Σαλαμίνα, και συγκεκριμένα στα όμορφα, παραλιακά Σελίνια, θα βρείτε το εστιατόριο ΑΛΙΔΡΟΜΟΣ με μοναδική γνήσια ελληνική κουζίνα.

Το εστιατόριο διαθέτει καταπληκτική θέα πάνω στην θάλασσα του Σαρωνικού. Το πλούσιο μενού, ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Κυρίαρχο ρόλο στο μενού κατέχουν τα ψάρια και τα θαλασσινά, που σερβίρονται ολόφρεσκα.

Όταν επισκεφτείτε το εστιατόριο ΑΛΙΔΡΟΜΟΣ μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος, όπως η υπέροχη γαριδομακαρονάδα, τον γαύρο μαρινάτο, την πλούσια αστακομακαρονάδα, τα αχνιστά κυδώνια σαγανάκι, αλλά και πολλά πιάτα της ελληνικής κουζίνας που θα παρασύρουν σε ένα εκπληκτικό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων.

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ένας από τους πιο αγαπητούς βετεράνους ποδοσφαιριστές των Αθηναϊκών γηπέδων, ο Αργύρης Μαγιάτης, με το χαμόγελο του και την εμπειρία του εγγυάται πως η επιλογή σας για την επόμενη φορά θα είναι και πάλι ο Αλίδρομος!

 

* Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, Αργύρης Μαγιάτης και Γιάννης Σάμιος, πριν λίγες μέρες.

 

* ΑΛΙΔΡΟΜΟΣ: Ακτή Θεμιστοκλέους 86, Σελίνια Σαλαμίνας, τηλ.: 6985 624933

 

 

ALIDMESS

 

 

AKMONSA