ΒΑΘΜΟΣ – ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

ΣΤΟ «ΚΑΣΤΡΟ» ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ!

ARXIERAPP

 

 

Βαθμός – Χρυσάφι για την ιστορική Ιεράπολη, η οποία, το απόγευμα του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου 2022, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) στο εκτός έδρας ματς με τον πανίσχυρο και πρωτοπόρο Άγιο Θωμά.

Ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Ιεράπολης μετά από 4 σερί ήττες, ενώ ο Άγιος Θωμάς υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμού στην έδρα του στο Γουδή, όπου έως τώρα είχε το απόλυτο με έξι (6) νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς.

Ακόμη και ο βαθμός αυτός της ισοπαλίας, ήταν… ανάσα για την Ιεράπολη, που θα δώσει μεγάλη προσπάθεια για την παραμονή της, και αποτέλεσμα βέβαια που δίνει ψυχολογική ώθηση, αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι η ομάδα της πόλης μας, στάθηκε ηρωϊκά και ψυχωμένα απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Οι παίκτες του Χρήστου Κιούρκου, έδειξαν μαχητικότητα, είχαν υπομονή, συγκέντρωση, αποφασιστικότητα, και κοιτούν με αισιοδοξία το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Άγιος Θωμάς είχε δοκάρι στο 44΄ με τον Τζώρτζη.

Η Ιεράπολη ζήτησε πέναλτι στο 62΄ (ο διαιτητής έδωσε… επιθετικό φάουλ στον Λουφάκη) και σε κράτημα από αμυνόμενο στον Τσαπουρνή στο 88΄.

Οι γηπεδούχοι στο 91΄ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσινιά, που λάκτισε αντιαθλητικά στο γόνατο τον Τσαπουρνή.

Διαιτητής ο Μπόντζος με βοηθούς τους Σταθόπουλο και Φωτάκο.

 

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Πετράκης, Κουζέλης, Χαντζής, Κόστα, Χατζής, Παπαθανάσης, Μεταξούλης (80΄ Αλικαϊ), Τζώρτζης (65΄ Μανώλης), Τσινιάς, Ηροδότου (70΄ Μαλάϊ), Ρέτσκα (80΄ Αραπόγιαννης), Κολοβός (57΄ Τετώρος).

 

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τσιαντούλας, Μπαμπίκης, Βιδάκης, Λαγκαδίτης, Γιαννούλης, Μπουρδαμής, Γιαλαμάς, Σωτηριάδης (53΄ Μπαϊράμης), Σίντρε (88΄ Πίττης), Κωνσταντινίδης, Λουφάκης (65΄ Τσαπουρνής)

 

 

CLMES