Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

ΜΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

 

 

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

ZAXPROED

 

Αλλαγή σελίδας στην ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του Αιγάλεω, την Ιεράπολη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 στην Β΄ ΕΠΣΑ, καθώς μετά τις εκλογικές διαδικασίες της 24ης Ιουνίου 2020 και την πρώτη συνεδρίαση του 15μελούς συμβουλίου της Τρίτης 30 Ιουνίου 2020, νέος Πρόεδρος είναι ο κ. Μάκης Ζάχαρης, πρώην Αντιδήμαρχος της πόλης μας και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο κ. Ζάχαρης, από μικρή ηλικία ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας, καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στις γειτονιές που ορίζουν τα γεωγραφικά όρια της συνοικίας της Ιεράπολης, ήταν πάντα δίπλα στον σύλλογο, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε περισσότερο μετέχοντας στις διοικήσεις και πλέον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να επιτελέσει το καθήκον του προς την αγαπημένη του ομάδα, αναλαμβάνοντας τα διοικητικά ηνία.

Ο Μάκης Ζάχαρης διαδέχεται στην Προεδρία τον καλό του φίλο, κ. Χάρη Δαμάσκο, ο οποίος στο νέο διοικητικό σχήμα, καταλαμβάνει το πόστο του Α΄ Αντιπρόεδρου.

Κάνοντας μια παρένθεση, και όσο αφορά την πρόσφατη ιστορική καταγραφή στην θέση της Προεδρίας του σωματείου, το 2015 Πρόεδρος ήταν ο κ. Κώστας Χατζηκώστας, από τις 26 Νοεμβρίου 2015 έως τον Αύγουστο του 2017 στον Προεδρικό θώκο ήταν η παλιά μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή του συλλόγου, ο Εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Γρηγοριάδης, ακολούθησε η βραχεία παρουσία (6 Αυγούστου 2017 - Δεκέμβριος 2017) στον θώκο του επιχειρηματία κ. Νίκου Μαρτίνου,  η θητεία του επίσης Εκπαιδευτικού κ. Γιώργου Κατρίτση από τις 11 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 24 Ιουνίου 2018, και τέλος τα τελευταία δύο έτη στην κορυφαία διοικητική θέση της Ιεράπολης ήταν ο Ασφαλιστής, κ. Χάρης Δαμάσκος.

Ο Μάκης Ζάχαρης, ένας από τους πιο δραστήριους συμπολίτες μας, γεννήθηκε στο Αιγάλεω Αττικής το 1965. Είχε από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα στην πόλη μας. Διετέλεσε Πρόεδρος 15μελούς, Αντιπρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών στην πρώην Σοβιετική Ένωση και στέλεχος της ΚΝΕ. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αιγάλεω, Δημοτικός Σύμβουλος επί σειρά ετών, καθώς και Αντιδήμαρχος.

Σπούδασε στην περίφημη οικονομική σχολή του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας «Μ.Γ.Λεμονόσωφ» και η ειδικότητά του είναι Οικονομολόγος και Καθηγητής Πολιτικής. Εργάστηκε ως υπεύθυνος εξαγωγών τροφίμων της εταιρείας «HELVA Ltd.», αλλά και ως Καθηγητής στις σχολές «Μανώλα» και «Όμηρος» στα μαθήματα της πολιτικής οικονομίας, οικονομικών μαθηματικών, ελληνικής οικονομίας, οικονομικής γεωγραφίας και διεθνούς εμπορίου.

Στη συνέχεια, βρέθηκε ως Οικονομικός Διευθυντής στη ρωσική εταιρεία ελληνικού κεφαλαίου «Geomak fruit Ltd.» με έδρα τη Μόσχα και με αντικείμενο την εισαγωγή φρούτων και τροφίμων από την Ελλάδα και έπειτα Γενικός Διευθυντής της ρωσικής εταιρείας ελληνικού κεφαλαίου «Romeo S.A.» με έδρα και πάλι τη Μόσχα και με το ίδιο αντικείμενο.

Ακολούθως τέθηκε Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ελληνικής εταιρείας «Fruitline Ltd», όπως και οικονομολόγος, σύμβουλος εξαγωγικών επιχειρήσεων, συνεργαζόμενος με πρωτοποριακούς αγροτικούς συνεταιρισμούς και εξαγωγικούς φορείς, έχοντας δυναμική συμβολή στην προώθηση ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Από το Σεπτέμβρη του 2007 είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρείας «AGROLINE FRUIT» με αντικείμενο την εμπορία - εξαγωγή αγροτικών προϊόντων. Μιλά ρωσικά και αγγλικά.

Όλο αυτό το τελευταίο διάστημα, ο κ. Μάκης Ζάχαρης ασχολήθηκε επισταμένα με τα διοικητικά δρώμενα του σωματείου, είχε επαφές με παλαιά και νέα μέλη, με φίλους και φιλάθλους της ομάδας, για να σχηματοποιηθεί μέσω των εκλογών ένα ισχυρό ΔΣ, που στόχο έχει να φέρει καλύτερες μέρες στον σύλλογο.

Σας παραθέτουμε το νέο ισχυρό ΔΣ της Ιεράπολης:

 

DSIERAP

 

 

CLAJNEW