Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΨΥΛΛΙΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

PSIL18

 

 

Ο Θανάσης Ψύλλιας (φώτο) είναι από σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 ο νέος προπονητής της ιστορικής Ιεράπολης, που τη νέα σεζόν 2018-2019 θα αγωνιστεί για 2η σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ιεράπολης και Ψύλλια, ολοκληρώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, την προσεχή Δευτέρα 18 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση γνωριμίας του νέου τεχνικού με τους παίκτες, ενώ η προετοιμασία θα αρχίσει στις 20 Αυγούστου 2018.
Να σημειώσουμε για το ρεπορτάζ, ότι οι παράγοντες της Ιεράπολης μετά το «διαζύγιο» με τον προπονητή Γιαννούλη Βέρρα που ήταν στον πάγκο της ομάδας την περίοδο (2017-2018) που ολοκληρώθηκε, ασχολήθηκαν επισταμένα με το θέμα του νέου προπονητή, είχαν επαφές με τους Γιώργο Κιούρκο, Θανάση Ψύλλια, Γιάννη Χλωρό και τελικά κατέληξαν στην επιλογή του Θανάση Ψύλλια.
Ο έμπειρος προπονητής έχει μακρά, μάχιμη και επιτυχημένη πορεία στα αθηναϊκά γήπεδα με συνεχή ενασχόληση την τελευταία 20ετία και πάντα σε ομάδες Α΄ ή, Β΄ κατηγορίας. Την σεζόν που τελείωσε ο Ψύλλιας ήταν στον πάγκο της Ανθούπολης, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει περάσει ακόμη από Κηπούπολη, Ολ. Λιοσίων, Αγία Ελεούσα, Λαρισαϊκό, κτλ.

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza (ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)