ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

 

Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

 

KATS18

 

 

Εκτός έδρας ισοπαλία για την Ιεράπολη, η οποία σήμερα το απόγευμα Σαββάτου 28 Οκτωβρίου 2017, ήρθε 1-1 με το Καλαμάκι στο γήπεδο Αλίμου για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Στεργιώτη για τον εις βάρος της καταλογισμό πέναλτι στο 44΄, φάση στην οποία οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 (Κατσιπόδας 1-0), έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση της εσχάτης των ποινών. Οι ιθύνοντες της Ιεράπολης υποστηρίζουν ότι στην φάση του πέναλτι, η επαφή της μπάλας με το χέρι του Φάνη Σπάρου ήταν ακούσια, ενώ επιπλέον, το γεγονός σημειώθηκε εκτός Μεγάλης Περιοχής, οπότε ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει φάουλ. Για την ομάδα της Ιεράπολης ισοφάρισε (1-1) με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ, από 35 μέτρα (η μπάλα πήγε… παράθυρο) ο Κατσικογιάννης (φώτο) στο 55΄. Δεν είναι κακός ο ένας (1) βαθμός της ισοπαλίας για το αιγαλιώτικο σωματείο, αλλά σε γενικές γραμμές η ομάδα της πόλης μας ήταν καλύτερη από το Καλαμάκι και πέρα από την φάση του πέναλτι, που την άφησε πίσω στο σκορ, θα μπορούσε να είχε φύγει με νικηφόρο αποτέλεσμα από τον Άλιμο. Στο ματς με το Καλαμάκι, η Ιεράπολη συμπλήρωσε αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, ενώ ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, όπου το ιστορικό σωματείο… τσιμπάει τον βαθμό της ισοπαλίας (το προηγούμενο ήταν με τον Θεμιστοκλή, σκορ 1-1, για την 4η αγωνιστική). Η Ιεράπολη μετά από 6 αγωνιστικές έχει μαζέψει 8 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 5-8.
Την επόμενη αγωνιστική (7η) η ομάδα της πόλης μας φιλοξενεί τον φιλόδοξο Άγιο Δημήτριο.
ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Σκούρας, Κοτόπουλος Πλακοπίτας (65΄ Χρυσολώρας), Καρανικόλας, Μανωλάς, Γιοβανόπουλος, Αθανασίου (55΄ Γεροντάρης), Μούκας (70΄ Ιωακειμίδης), Καφετζής, Αβάσταγος, Κατσιπόδας.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρέβλας, Καβαλάρης, Καραμανόγλου, Λιόντος, Ράπτης, Κορδαλής (85΄ Δελαπόρτας), Κιρκιλής (60΄ Λαγκαδίτης), Λιβέρης, Μίσκα (46΄ Τριανταφυλλόπουλος), Κατσκογιάννης, Σπάρος Φ. (75΄ Μπατάϊ).