ΨΥΧΑΡΑ ΙΕΡΑΠΟΛΑΡΑ / 1-0 ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)!

 

IARXB

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΤΙΡΤΖΗΣ

 

 

Παίζοντας με ψυχή, αλλά και… ψυχρή ποδοσφαιρική λογική, η Ιεράπολη κέρδισε δίκαια εντός έδρας με 1-0 τον ΠΑΣ Γαλάτσι για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Οι παίκτες του Γιαννούλη Βέρρα, ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της συνάντησης, αμυντικά έδωσαν ρεσιτάλ, όπου δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ευκαιρία και έχοντας τα νώτα τους καλυμμένα, μπόρεσαν να παίξουν έξυπνα και πάρουν την πολύτιμη πρώτη τους νίκη στην κατηγορία μαζί με τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα ένα αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογία στην ομάδα και διέλυσε το… σύννεφο από το βαρύ εις βάρος της 3-0 της 1ης αγωνιστικής στον Βύρωνα από τον ομώνυμο σύλλογο. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας παρέταξε την αρχική ενδεκάδα με πέντε (5) αλλαγές σε σχέση με αυτήν που ξεκίνησε την 1η αγωνιστική. Οι παίκτες του Βέρρα έπαιξαν με άλλη αγωνιστική… νοοτροπία, έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό και έφτασαν στον στόχο τους.
Στο 73΄ ο Άγγελος Κιρκιλής «έσπασε» ωραία την μπάλα στον Καραμάνογλου, ο οποίος ανατράπηκε και ο διαιτητής Χρυσάφης υπέδειξε το πέναλτι. Ο Νίκος Λιβέρης… εκτέλεσε και «έγραψε» το 1-0. Η νίκη ήταν αφιερωμένη στον πρώην τεχνικό της ομάδας κ. Σταύρο Παπαπαναγιώτου, ο οποίος πριν λίγα 24ωρα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.
Πολύ καλός ο ρέφερι Χρυσάφης με βοηθούς τους Καραγιαννίδη και Ζήρδα.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρέβλας, Γκούμας, Λιόντος, Καβαλάρης (67΄ Ράπτης), Καραμάνογλου, Βέρρας, Λαγκαδίτης (60΄ Μπατάϊ), Λιβέρης, Κιρκιλής (80΄ Τουλιαγκάνοφ), Κορδαλής, Πέττας (87΄ Τριανταφυλλόπουλος).

 

IA1

 

IA2

 

 

IA3

 

IA4

 

IA5

 

IA6

 

IA7

 

IA8

 

IA9

 

IA10

 

IA11

 

IA12

 

IA13

 

 IA14

 

IA15

 

IA16

 

IA17

 

IA18

 

IA19

 

IA20

 

IA21

 

IA22

 

IARXB