ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ! ΕΧΑΣΕ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ!

 

 

 

Μετά από 10 αγωνιστικές με αήττητο στατιστικό, στο οποίο η Ιεράπολη είχε 9 σερί νίκες και ένα ρεπό, η ομάδα της πόλης μας γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Ερμή Ηρακλείου για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Και δεν είναι το ψέμα της πρωταπριλιάς! Πράγματι η εκπληκτική φέτος Ιεράπολη, που είναι στο κόλπο της ανόδου από την Γ΄ στην Β΄ Αθήνας, έχασε σήμερα 1η Απριλίου, με την τελευταία της ήττα να καταγράφεται πριν από 3,5 μήνες περίπου και πιο συγκεκριμένα την 11η αγωνιστική (18-12-2016) όταν είχε χάσει εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Κηπούπολη με 2-0.
Στο σημερινό ματς με τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου, ένα παιχνίδι αρκετά δυνατό – 9 κίτρινες κάρτες έδειξε ο διαιτητής, που δεν ήταν και καλός – οι φιλοξενούμενοι πήραν ανέλπιστη, αλλά δίκαιη νίκη με 3-1, απέναντι σε μία Ιεράπολη, η οποία, ομολογουμένως, δεν ήταν πολύ καλή σήμερα, και παρότι προηγήθηκε. Στο 15΄ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Νίκος Λιβέρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 1-0, αλλά στο 17΄ έπειτα από ολέθριο λάθος στην άμυνα της Ιεράπολης έγινε το 1-1. Στο 46΄ είχαμε αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα Γιάννη Σπάρου (φώτο) – που έσπασε το δάχτυλο του – και την θέση του πήρε ο Τρέβλας, ο οποίος προερχόταν και αυτός από τραυματισμό σε σπάσιμο στο δάχτυλο, χωρίς να είναι ακόμη 100% της έτοιμος. Στο 61΄ οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο την άμυνα της Ιεράπολης και πέτυχαν το 1-2, για να έρθει το τελικό 1-3 με μία… επική λόμπα στο 82΄ και αφού πρώτα η μπάλα κοντράρισε σε σώμα παίκτη της Ιεράπολης.
Παρά την ήττα, που και αυτή μέσα στο παιχνίδι είναι, οι της Ιεράπολης κοιτούν παρακάτω και πάνε με καλή ψυχολογία στις τελευταίες αγωνιστικές για να πετύχουν τον στόχο της ανόδου!
Έπειτα από 22 αγωνιστικές η Ιεράπολη είναι στην 2η θέση με 49 βαθμούς έχοντας 16 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 3 ήττες, 2 ρεπό και τέρματα 54-19.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Γ. (λ.τ. 46΄ Τρέβλας), Κορδαλής, Τουλιαγκάνοφ (65΄ Σπάρος Φ.), Πελεγκρίνης, Κατσικογιάννης, Λαγκαδίτης, Κιρκιλής, Μπατάϊ, Λιβέρης, Τριανταφυλλόπουλος (80΄ Γκιωνάκης), Πέττας.