Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Ήταν ένα δυνατό τοπικό ντέρμπι για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου η Ιεράπολη κέρδισε εκτός έδρας τον Ορφέα Αιγάλεω στο ΔΑΚ με 1-0 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (12 βαθμούς) έχοντας το απόλυτο με 4 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Η συνάντηση κρίθηκε στο 27΄ όταν ο Κιρκιλής (φώτο αριστερά) κέρδισε πέναλτι από τον Βέρβερη, το οποίο αξιοποίησε σε γκολ (0-1) ο Στάθης Κατσικογιάννης (φώτο δεξιά), δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Σε αυτή την φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Χαλδαίο, καθώς υποστήριξαν ότι η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής.
Για τον Ορφέα ευκαιρίες είχαν οι Ζησιμόπουλος, Τιτόνης, Ρίγκελς, ενώ για την Ιεράπολη αντίστοιχα είχαν οι Σπάρος Φ. και Λιβέρης Ν.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Γεωργίου, Κετσιλής, Βέρβερης, Ρίγκελς, ενώ από τους νικητές άρεσαν οι Κατσικογιάννης, Λιβέρης Ν., Πελεγρίνης και Κιρκιλής.
ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Γεωργίου, Κούμπαρης, Ζαφείρης, Ζέρβας, Κετσιλής, Τιτόνης, Βέρβερης (60΄ Ζυγάκης), Ζιάκας (85΄ Βλάχος), Ζησιμόπουλος, Ρίγκελς, Κώτσος (72΄ Κωνσταντόπουλος)
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Γ., Τουλιαγκάνοφ, Αθανασιάδης, Πελεγρίνης, Λαγκαδίτης, Αποστολόπουλος (85΄ Παρασκευόπουλος), Κιρκιλής, Κορδαλής (60΄ Λιβέρης Γ.), Λιβέρης Ν., Κατσικογιάννης, Σπάρος Φ. (75΄ Νάκος).