ΣΟΚ! ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ!

 

 

 

Η ατυχία χτύπησε για τα καλά την πόρτα της Ιεράπολης και του νεαρού παίκτη Μπάμπη Κανταρτζή. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Ιεράπολης, την περασμένη Τετάρτη πήγε για να παίξει σε 5Χ5 με τους φίλους του και σε μία ανύποπτη φάση, κατάλαβε ότι τραυματίστηκε και στους δύο αστραγάλους. Με αφόρητους πόνους την Παρασκευή το πρωί πήγε στο Κρατικό Νικαίας, όπου οι ακτινογραφίες έδειξαν βαριά κατάγματα και στους δύο αστραγάλους. Ο νεαρός Αιγαλιώτης χειρουργήθηκε χθες το πρωί Σαββάτου στο Κρατικό Νικαίας, όπου οι χειρουργοί τοποθέτησαν λάμες και στα δύο πόδια, ενώ ο παίκτης είναι κλινήρης και θα επιστρέψει στο σπίτι του αύριο το απόγευμα. Για τρεις μήνες ο Μπάμπης Κανταρτζής θα έχει νάρθηκες και στα δύο πόδια και μετά την παρέλευση του τριμήνου θα ξεκινήσει φυσικοθεραπείες, προκειμένου να επανέλθει μετά από λίγο διάστημα στην προϋπάρχουσα κατάσταση και ίσως στις αρχές της νέας χρονιάς να μπορέσει να επιστρέψει ετοιμοπόλεμος.
Η είδηση αυτή μέσα στο κατακαλόκαιρο έχει συγκλονίσει την οικογένεια της Ιεράπολης και ο προπονητής του Σταύρος Παπαπαναγιώτου, όλοι οι συμπαίκτες του και η διοίκηση της ομάδας εύχονται στον Μπάμπη Κανταρτζή καλή δύναμη και σιδερένια επιστροφή στα γήπεδα.
Ο 18χρονος παίκτης είναι από τα βασικά στελέχη της αιγαλιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 22 συμμετοχές, την περίοδο 2014-2015 25 συμμετοχές, ενώ την σεζόν 2013-2014 είχε παίξει σε 13 αγώνες.
Και από εμάς τα περαστικά μας στον νεαρό Μπάμπη Κανταρτζή.