ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΡΑΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

 

 

 

Ειδήσεις βγαίνουν συνεχώς από το ρεπορτάζ της Ιεράπολης, της ιστορικής ομάδας της πόλης μας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Γράψαμε πριν από λίγες ώρες για το «φιλικό διαζύγιο» με τον προπονητή της ομάδας κ. Σταύρο Παπαπαναγιώτου, ενώ μόλις πριν λίγο έγινε γνωστό ότι την συνεργασία τους έλυσαν με τον σύλλογο και δύο παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, δύο από τους έμπειρους παίκτες της Ιεράπολης, οι Παναγιώτης Ραματιάς (δεξιά φώτο) και Μάκης Αθανασιάδης (φώτο αριστερά), αποτελούν παρελθόν από την ομάδα, καθώς πήραν τις ελευθέρες τους και βρίσκονται σε επαφές για τον επόμενο σταθμό στο παλμαρέ τους.
Ο Παναγιώτης Ραματιάς, αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση, καθώς αποχωρεί από την ομάδα έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια (!), μια ομάδα την οποία υπηρέτησε πιστά. Ο 31χρονος επιθετικός αποτελούσε μία από τις αξιόπιστες επιλογές του προπονητή του Σταύρου Παπαπαναγιώτου, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του αυτά τα χρόνια στην ομάδα, έχουν να λένε για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
Ο 32χρονος Μάκης (Ιωακείμ) Αθανασιάδης, ήρθε πριν τρία χρόνια στην Ιεράπολη από την Θύελλα Περιστερίου και αμέσως κατέλαβε θέση βασικού στην αμυντική γραμμή, κάνοντας τρεις γεμάτες χρονιές.