ME «ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ» ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

 

 

Χωρίς νίκη έμεινε και την 5η αγωνιστική για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ η Ιεράπολη, καθώς η ομάδα του Αιγάλεω ηττήθηκε εκτός έδρας από τον τοπικό Φωστήρα στην Καισαριανή με 2-1. Η ομάδα της πόλης μας έχει πλέον 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στον σημερινό αγώνα η Ιεράπολη μάλιστα αγωνίστηκε και με «υπηρεσιακό» τερματοφύλακα, καθώς ο μοναδικός πορτιέρο της ομάδας ο νεαρός Τρέβλας δεν μπόρεσε να αγωνιστεί και την θέση του, ελλείψει άλλης επιλογής, κλήθηκε να καλύψει ο έμπειρος αμυντικογενής παίκτης Γιάννης Ραπτόπουλος, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε και μάλιστα σε δύο φάσεις δεν άφησε το σκορ να πάρει άλλες διαστάσεις.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 17΄ και 29΄ είχαν προηγηθεί με 2-0. Στην επανάληψη η Ιεράπολη με τις αλλαγές που έγιναν έδειξε ότι αντιδρά, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Κατσικογιάννη (κεντρική φώτο) στο 82΄ (2-1).
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Ραπτόπουλος, Κανταρτζής, Ελευθερούλης, Χαλούλος, Αθανασιάδης, Κατσικογιάννης, Γκιωνάκης (57΄ λ.τ. Καραγιώργος), Πέττας, Γκοτζαμάνης (46΄ Τριανταφυλλόπουλος), Κιρκιλής, Ραματιάς (46΄ Κονσολένας).