IER1SARXIKI

 

 

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

 

Εντελώς διαφοροποιημένη αλλά και με στόχο να κάνει καλύτερη πορεία σε σχέση με την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας, παρουσιάζεται η Ιεράπολη. Η ομάδα της πόλης μας, που έχει πραγματοποιήσει τέσσερις μεταγραφές ως τώρα, ανακοίνωσε ακόμη μία, καθώς αποκτήθηκε ο 20χρονος τερματοφύλακας Χρήστος Τρέβλας από τον Ερμή Ηρακλείου.
Όσο αφορά τις τέσσερις μεταγραφές, που ήδη έχουμε γράψει στο φύλλο του Αυγούστου, αυτές είναι: Ο Προκόπης Γκοτζαμάνης είναι 22 ετών παίζει στην μεσαία γραμμή και την επίθεση, ενώ την περασμένη σεζόν με τον Α.Ο. Κωφών σημείωσε 5 γκολ και είχε 16 συμμετοχές. Ο 20χρονος Λευτέρης Ράπτης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ – χαφ και προέρχεται και αυτός από τον Α.Ο. Κωφών, όπου την περασμένη σεζόν είχε 13 συμμετοχές. Από τον Α.Ο. Κωφών είναι και η τρίτη μεταγραφή της ομάδας, ο έμπειρος Γιώργος Ελευθερούλης. Ο 34χρονος στόπερ έκανε ένα γεμάτο πρωτάθλημα πέρυσι, καθώς είχε 25 συμμετοχές με την πρώην ομάδα του. Τέλος η Ιεράπολη απέκτησε από τις ακαδημίες Κηφισός τον 16χρονο ταλαντούχο δεξί χαφ Γιώργο Κονσολένα.
Η προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Σταύρου Παπαπαναγιώτου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες άλλες μεταγραφικές προσθήκες.

 

GOTZAMANISS

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ

 

IER2S

 

RAPTISS

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΡΑΠΤΗΣ

 

IER3S

 

ELEUTHEROULISS

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΛΗΣ

 

IER4S